јазици

Како да се инсталира на Windows FSX 8 / 8.1 / 10?

За да го инсталирате FSX (сите верзии) на Windows 8 / 8.1, следете ги овие чекори:

1- Инсталирајте FSX нормално со ДВД-а.

2- Кога инсталацијата ќе заврши, кликнете со десното копче на «fsx.exe» (можете да го најдете тука: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Игри \ Мајкрософт Flight Simulator X). Еве, изберете «Компатибилност» табот и го постави на прозорецот, како што е прикажано подолу:

fsx.exe en

3- Преземете ја 32 битови верзија на " UIAutomationCore », Отпакувате датотеката и ставете го во главната папка FSX е (C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Игри \ Мајкрософт Flight Simulator X \). Тоа ќе го реши проблемот на неочекувани падови на FSX.

Сега, по овие мали чекори, FSX треба да биде стабилен за Windows 8 / и 8.1 10
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици