јазици

Не можам да најдам на «Преглед на DirectX 10» кутија во подесувањата на FSX. Што да правам ?

Прво, проверете дали имате FSX-SP2 инсталирани на вашиот компјутер. Всушност, " Преглед на DirectX 10 »Појавува само ако сте го инсталирале на SP2 далноводи или ако имате FSX забрзување или FSX злато или FSX пареа издание.

Подолу можете да ги преземете и закрпи

Преземете ја SP1

Преземете ја SP2

во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици