јазици

Мојот авион се одбива кога ќе се сменам. Што да правам ? (FSX)

Некои од вашите авиони отскокнуваат на асфалтот, а истото се случува и за возилата околу: тоа е позната бубачка, која може да се реши со менување на "Mesh Resolution" до максимум 5m. Во Подесувања на екранот на FSX, кликнете на табулаторот «Сценографијата» и сменете ја резолуцијата како што е прикажано подолу:

резолуција trame
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици