јазици

Сценарија достапни на Rikoooo не се декларирани автоматски, има ли решение? (Победа 7 / 8 +)

Овој процес работи на двете Prepar3D и FS2004.

Стандардно, FSX е инсталиран во "C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Игри \ Мајкрософт Flight Simulator X». Проблемот е во тоа што на Windows и 7 8 + или дури и на Windows 10 немате целосна контрола на датотеки во "Мајкрософт Flight Simulator X», со што се избегнува програма од пишување во конфигурациската датотека. За да се реши овој проблем, одете на «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft игри», а потоа направете десен клик на папката "Мајкрософт Flight Simulator X», кликнете «имот», а потоа на "безбедноста» табот. Еве, изберете «корисници (xxxxxx)", потоа кликнете на "Измени». Во прозорецот само отвори, изберете повторно «корисници (xxxxxx)", кликнете на "Целосна контрола», а потоа «Измени». Сега, вие само треба да кликнете на "OK" и Windows ќе се ажурира на дозволи.

Инструкции на сликите подолу:

permission1en permission2en
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици