јазици

Некои основите мерачи или ефекти се водат за исчезнати. Што да правам ?

Кога многу измени се направени во "Мерач» папка, тоа е чест е дел на база на датотеки се водат за исчезнати. Во тој случај, ако додаток на потребите тези датотеки, тоа нема да биде во можност да се прикаже мерачи во панелот. Често решение се состои во инсталирате на понатамошно FSX. Со цел да се избегне повторната инсталација FSX, можете да преземете мерач Закрепне, Што е малку програма создадена од страна Rikoooo дека ќе се врати секој оригиналната датотека од «Мерачи" и "Влијание» папки.

Ажурирање 13 / 02 / 2014: А Prepar3d верзија се создава.
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици