јазици

Некои од моите Add-ons се транспарентни или сива боја (без текстура). Што да правам ? (FSX SP2 / забрзување)

Нешто од суштинско значење, кога имате додаток на која беше формирана 3D модел за FS2004 но се користи во FSX SP2 (исто така наречени Порт повеќе), е да го деактивирате Преглед DirectX 10 во подесувањата на FSX. Всушност, FS2004 Addons не се компатибилни со DirectX 10.

Пример 1: дел на авионот е невидлив.
невидлив дел

Пример 2: Крилата ако авион се невидливи.
Невидлив дел 2

Пример 3: Авионот е целосно сива, без текстура.
невидлив дел 3

Решението : Деактивирање на DirectX 10 преглед.
dxt10 en
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици