јазици

Кои се FSX SP1 и SP2?

СП се однесува на Service Pack 1 или 2, кои се подобруваат FSX. Тие се достапни по објавувањето на играта.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Кликнете за да преземете) Ги коригира следните прашања се најде од страна на клиентите по пуштањето на играта:
• активирање и инсталација
• Проблеми поврзани со употребата на дополнителни компоненти
• Подобрување на ефикасноста
• Проблеми поврзани со содржината


Flight Simulator X Service Pack 2 (Кликнете за да преземете) Ја подобрува следниве функции:
• Мултиплеер компатибилност
• DirectX 10

Мора да инсталирате Service Pack 1 (SP1), пред вториот.
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици