јазици

Каде се прирачници, README.txt, авторски права и сл?

Од авто-монтери верзија 10 или + сите документација се наоѓаат во Мои документи папка или Документи врз основа на вашиот Windows верзија.


Следете ги следниве чекори од авто-инсталерот помал од верзија 10:

Ова работи на Windows Vista, 7, и 8 10.

На работната површина, кликнете на " Start менито », А потоа на" сите програми »И да одат во" Rikoooo Add-ons »Папка. Кога ќе кликнете на неа, ќе се најде на листата на додатоци што ги имате инсталирано на вашиот компјутер.

метод ohter, ќе ги најдете сите вклучени документација во папка на вашиот Add-ons, exemple: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Игри \ Мајкрософт Flight Simulator X \ SimObjects \ Авиони \ XXXX \
во неделата август 09 by rikoooo
Беше овој ред?
јазици