јазици

Општи услови за користење на Rikoooo.com

Последен пат е изменета на 16 / 01 / 2017

Овие Услови на употреба опишуваат условите под кои веб-страница Rikoooo.com нуди пристап до своите услуги. Со регистрирање со Rikoooo.com, потврдувате да ги прифати сите одредби од овие Општи услови на користење. Ако не се согласувате со овие Услови и правила, не може да ги користат нашите услуги.

Rikoooo Билтен


Оваа услуга ќе ве извести кога нова датотека е достапен за преземање и важни информации. Вашата е-маил адреса не се пренесува на трети лица и останува строго доверливи. Можете во секое време да го менува и ја откажете претплатата од вашиот член област или на дното на секоја e-mail примена.

Користење на вашиот Членови Површина


За да пристапите до вашиот член област, може да има идентификатор и лозинка кои ги определува себе си, кога за прв пат го внесе. Во случај на губење на овие корисничко име и лозинка, ќе можете брзо да ги најдете на страницата Rikoooo.com со кликнување на линкот кој е во зоната на идентификација:

Ја заборави лозинката ?

Потоа ќе се испрати е-маил кој содржи вашата лозинка.

Вашите права


Во согласност со законот "информациони et Слобода" на 6 1978 јануари, ќе имаат право на пристап, измени, исправи и бришење на податоците во врска со вас.
За да го остварат ова право, три решенија се достапни за вас.

- Пријавете се во вашиот "член област"И направите било какви измени онлајн.
- Контакт на Вебмастерот
- Испрати препорачува писмо до Rikoooo.com 107 Гилард Chemin du пристаниште 31410 Noé - Франција

Одговорност


Rikoooo.com се обврзува да ги искористи сите средства кои се неопходни за да се обезбеди најдоброто можно обезбедување на услугите кои ги нуди на корисниците на интернет. Тоа не може да биде одговорен во случај на виша сила или де факто надвор од негова контрола, особено во случај на прекин на услугата како резултат на неуспехот на телефонска мрежа или давател на интернет-пристап на Интернет корисник или ажурирање од компонентите на сајт или веб серверот.
Rikoooo.com не е одговорен за употреба што може да се направи од страна на корисникот на информациите и услугите кои се достапни на сајтот.
јазици