јазици

Со станувањето Џамбо член ќе го поддржите Rikoooo и ќе ги уживате следните бенефиции
џамбо METTER

Максимална брзина на симнување до 4000 KB / s = 4 минути на МК!

До 12 Симултани / паралелни преземања или 12 конекции по IP адреса = (4000 KB / sx 12)

Нема рекламирање било каде на страницата, чиста и удобна навигација

Пристап до некои add-onи добрите создадени од Rikoooo

Директно превземање од копчето од ведро небо "Превземи"


Зошто постои понудата на Џамбо? Испраќањето на преземања до над сто илјади корисници подразбира значителни трошоци. Овие трошоци не можат да бидат покриени само со рекламирање. Сепак, со Jumbo план можете конкретно да помогне да се задржи Rikoooo.com онлајн. Членството е вистински опција, сè уште можете слободно да ги преземете сите датотеки со ограничена брзина.

* Брзините за преземање се разликуваат во зависност од вашата интернет конекција и времето

Безбедна врска APS SSL
Не може да се вчита содржината на нарачката.