јазици

Поврат на средства

Вие може да побара враќање на средствата до 30 дена од денот на запишувањето на Џамбо план. Парите се рутински понудени од страна на Rikoooo само во случај на технички проблем со вашиот Џамбо сметка која не може да се реши со нашата поддршка. Во овој случај само, ние ќе рефундирање на целиот вашата нарачка во рок 48 часа. Ако се направи барање за некоја друга причина, ние го задржува правото да ја прифати или не на наплата.


јазици