јазици
20 последните преземања додадени во библиотеката

-28 04 2020-
-28 04 2020-
-13 04 2020-
-11 03 2020-
-21 02 2020-
-01 02 2020-
-31 01 2020-
-13 01 2020-
-13 01 2020-
-18 12 2019-
-05 12 2019-
-05 12 2019-
-05 12 2019-
-03 12 2019-
-11 10 2019-
-05 10 2019-
-03 10 2019-
-25 09 2019-
-29 08 2019-
-22 08 2019-
20 најпопуларните преземања на сите времиња

1. Ер Франс флота v2.1 FSX & P3D Превземања: 777 569
2. Ербас A320 Family Mega Pack FSX & P3D... Превземања: 688 808
3. Емирати флота FSX & P3D - v3.0Превземања: 465 403
4. Ербас A380-800 VC Ер Франс FSX & P3D Превземања: 311 972
5. Египетскиот флота ултимативен пакет v1.2 FSX & P3D... Превземања: 303 561
6. USS Нимиц и USS Eisenhower V2 FSX & P3D Превземања: 199 332
7. POSKY Боинг 777-200 Пак FSX & P3D Превземања: 194 990
8. Airbus A340 мега пакет Vol 1 FSX & P3D Превземања: 185 723
9. Flight Simulator X SP1 француски Превземања: 182 803
10. Embraer EMB120 Brasilia V1.1 FSX & P3D Превземања: 176 657
11. TDS Boeing 787 мега пакет FSX & P3D Превземања: 175 781
12. Боинг B737-823 Напреден VC FSX & P3D Превземања: 170 928
13. 180 колекција на ливчиња за B737-800 FSX... Превземања: 165 462
14. Канарски Острови Дел 1 FSX & P3D Превземања: 153 245
15. Боинг 787-8 DreamLiner FSX & P3D Превземања: 148 422
16. Боинг 767-300 дванаесет препратеници FSX & P3D Превземања: 145 867
17. Корзика фотореални v1.0 FSX & P3D - v1.0Превземања: 145 109
18. Ер Франс флота FS2004 Превземања: 137 302
19. Боинг 777-200ER Ultimate Pack FSX & P3D - v2Превземања: 120 770
20. POSKY Embraer ERJ 145 FSX Превземања: 114 411


Последни ажурирани преземања


Мулти-живост на Боинг 737-MAX8 FSX & P3D верзија1.03 -02 03 2020-


Статистика на преземања


Архивата за преземање содржи моментално 786 Преземања во 97 Категории. До денес, овие се преземени 20 759 653 времиња. (Ажурирано на секои 15 минути)