јазици


Pilote
Ви благодариме за вашата нарачка!


Важно: Ако сте ја одбрале плаќање преку интернет од страна на PayPal or 2Checkout, вашата претплата за Jumbo веднаш се активира. Треба да видите Џамбо ред во горниот десен агол на страницата.

Ако сте одбрале да платите со чек или пари, испратете го вашето плаќање на следната адреса:
Rikoooo.com
107 Chemin Gaillard du Port
31410 Ное, Франција
Вашата претплата ќе се активира еднаш уплата.

Продолжи

За да пристапите на резервираните преземања за Џамбо членови Кликни тука
Ќе најдете одговори на повеќето од вашите прашања во нашиот Често поставувани прашања


јазици