јазици

Објавете ја вашата содржина на Rikoooo

Печати Е-пошта

Постојано бараме нови додатоци за објавување на Rikoooo.com. Ако сте креатор на содржини во Flight Simulator и сакате да ја поставите вашата креација на нашата веб-страница, не двоумете се да не контактирате преку Facebook месинџер.

m.me/RikooooSimu
or
https://www.facebook.com/RikooooSimu/

Имајте предвид дека нашиот систем за поставување содржини работи различно од другите веб-страници. Сите барања ги проверуваме рачно од нашиот тим. Всушност, вашето барање треба да ги исполни следниве услови:

  • Вие мора да бидете креатор на додатокот што сакате да го поставите или да добиете дозвола од оригиналниот креатор и да бидете во можност да го докажете тоа.
  • Сите возила мора да бидат комплетни, односно со звуци, виртуелен кокпит и текстури со добра резолуција. Моделите на возила, згради или други предмети мора да бидат кохерентни со реалноста.
  • Вие прифаќате дека вашата содржина е инсталирана со нашиот сопствен автоматски инсталетер и доколку е потребно изменета за да се прилагоди на овој формат.

Го задржуваме правото да го одбиеме вашето барање според нашите критериуми за квалитет. По дефиниција, Rikoooo е веб-страница што нуди висок квалитет и оперативна содржина.

Предностите на Rikoooo

- Вашата содржина ќе биде достапна за голема публика и ќе добие видливост.
- Веб-страницата со вашата содржина ќе биде обележана на Google Search и ќе биде прикажана на резултатот на првата страница на Google (благодарение на нашето одлично оптимизација).
- Веб-страницата што ја содржи вашата содржина ќе биде преведена на повеќе од 64 јазици.
- Нашиот едноставен, индивидуализирачки и професионален автоматски инсталатор ќе ја заврши целата работа за вашите корисници.
- Ние се грижиме за создавање на страницата што ќе биде домаќин на вашата содржина, со опис што ги вклучува сите потребни информации.
- Можете да добиете увид во врска со коментарите на корисниците на Фејсбук преку нашата веб-страница и да одговорите на нив.

Благодарно тим Rikoooo.