јазици

Што е Rikoooo?

Е-пошта

Rikoooo.com е француска веб-страница посветена на компјутерска симулација (на компјутер), главно фокусирана на софтверот на Microsoft «Симулатор на лет» и Локхид Мартин «Prepar3D», Со некои елементи кои се однесуваат на ламинарното истражување«X-Plane".

Ние нудиме повеќе од илјада симнувања на авиони, хидроавиони, хеликоптери и едрилици на сите периоди, како и сценарија и разни услуги, овие датотеки се опремени со автоматски инсталерот кој ќе ви овозможи да се инсталира на сите наши додатоци во еден клик! Оваа поедноставен метод на инсталација, ќе те спаси многу време и не се разликува од другите Превземи веб-страниците за Flight Simulator.

Ние изберете, да се подобри и точни со одличен квалитет на нега на Add-ons. Сите наши Add-ons се подготвени да се користи во вашиот лет симулатор. Повеќето датотеки се Freeware лиценца и доаѓаат од различни извори на интернет или преку директен контакт со нашата голема мрежа на авторите.