bahasa

Topik-icon Atas sebab tertentu, log masuk saya pergi ke luar talian selepas beberapa minit

lebih
5 3 bulan hari yang lalu #987 by DRCW

Tidak pasti mengapa, tetapi apabila saya log masuk, saya muncul sebagai ahli, dalam masa kira-kira 1, ketika saya membaca jawatan, ia menunjukkan saya pergi, dan kemudian seminit kemudian ia menunjukkan saya di luar talian, ketika saya masih aktif laman web ini.

Sila Log masuk or Buat akaun untuk menyertai perbualan.

lebih
Minggu 2 3 bulan yang lalu #1058 by JanneAir15

Perkara yang sama di sini juga.


Komputer saya: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @ 3.9GHz | Motherboard: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Skill Ripjaws V 16GB 3200MHz @ 2933MHz | Kad grafik: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Penyimpanan: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | PSU: EVGA Supernova 750 G2 750W | OS: Windows 10

Sila Log masuk or Buat akaun untuk menyertai perbualan.

lebih
Minggu 2 3 bulan yang lalu #1061 by rikoooo

Anda perlu memastikan bahawa penyemak imbas Internet anda menerima kuki kami, kuki akan menyimpan sesi anda dan memastikan anda masuk.


Erik - General Pentadbir - Sentiasa gembira untuk membantu
Pengguna berikut (s) bersabda Terima Kasih: DRCW, JanneAir15

Sila Log masuk or Buat akaun untuk menyertai perbualan.

  • Tidak dibenarkan: untuk mencipta topik baru.
  • Tidak dibenarkan: untuk membalas.
  • Tidak dibenarkan: untuk menambah attachements.
  • Tidak dibenarkan: untuk mengedit mesej anda.
Masa untuk mencipta laman: 0.145 saat
bahasa