Języki

Temat-icon Z jakiegoś powodu loguję się po kilku minutach do trybu offline

Dowiedz się więcej
7 miesięcy 1 tydzień temu #987 by DRCW

Nie wiem, dlaczego, ale kiedy się loguję, pojawia się jako członek, około minuty 1, podczas gdy czytam posty, pokazuje mi to, a minutę później pokazuje mnie jako offline, kiedy nadal aktywnie działam Strona.

Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.

Dowiedz się więcej
5 miesięcy 1 dni temu #1058 by JanneAir15

To samo dotyczy również tutaj.


Mój komputer: CPU: AMD Ryzen 7 1700X @ 3.9GHz | Płyta główna: ASUS Prime X370 Pro | RAM: G Umiejętność Ripjaws V 16GB 3200MHz @2933MHz | Karta graficzna: ASUS GeForce GTX 1070 Dual | Miejsce przechowywania: Samsung 850 EVO 250GB SSD + Western Digital 1TB WD Blue HDD | Zasilacz: EVGA Supernova 750 G2 750W | System operacyjny: Windows 10

Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.

Dowiedz się więcej
5 miesięcy 1 dni temu #1061 by rikoooo

Musisz mieć pewność, że twoja przeglądarka internetowa akceptuje nasze pliki cookie, pliki cookie przechowują twoją sesję i utrzymują twoje logowanie.


Erik - Ogólne Administrator - zawsze chętnie pomoże
Następujący użytkownik (s) powiedział dziękuję: DRCW, JanneAir15

Proszę Zaloguj Się or Utwórz konto aby włączyć się do rozmowy.

  • Nie dozwolony: aby utworzyć nowy wątek.
  • Nie dozwolony: odpowiedzieć.
  • Nie dozwolony: aby dodać ATTACHEMENTS.
  • Nie dozwolony: edytować wiadomość.
Wygenerowano: 0.191 sekund
Języki