limbi

Topic-icon Întrebare NO Radios in 737 multi pak for Prepar3dv4

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă - 1 luni 10 ani în urmă #733 by spilok

In 737 pak for prepar3dv4, everything works well except when clicking on radio icon. Just a big black rectangle. Any way to get the radios to show?

Stan

ps. This also happens with the Boeing 717 pak

Ultima modificare: 1 ani 10 luni în urmă de spilok.

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă #734 by Dariussssss

Could you please post this in P3D Forum here?

This one is about FSX and FSX Steam.

Mulțumesc.

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă #736 by rikoooo

Hello Spilok,

I have moved the topic into the right forum.

If the radio icon doesn't works you can still get access to it from the tool bar menu.

zbor de fericit


Administrator General - - Erik întotdeauna fericit să ajute

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă #738 by spilok

No...you can't access radio there either. Still comes up black.

I've done a little research, and since these are Boeings from FSX and adapted to P3d, it seems I somehow accidentally deleted a GAUGE or something for the radios in the Boeings. Could be a CAB file, don't know.

Hopefully, someone can help me with restoring this gauge. I really enjoy the Boeing files on Rickoooo and would certainly like to use them in Prepar3dv4.

Stan

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă - 1 luni 10 ani în urmă #739 by rikoooo

În regulă,

Then, this magic tool is for you : Gauges Effects Recover Tool http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/73/256

Let me know if it helps

zbor de fericit


Administrator General - - Erik întotdeauna fericit să ajute
Ultima modificare: 1 ani 10 luni în urmă de rikoooo.

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 10 ani în urmă #740 by spilok

Thank you. I tried that from the AVSIM library too. I downloaded your link and tried it again, but NO LUCK. Still a big black rectangle with no radios on any former FSX Boeing.

I wonder if re-naming the Prepar config and letting it rebuild would do anything? I assume it's safe to do as I did in FSX?

Stan

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

Mai Mult
1 luni 9 ani în urmă #767 by spilok

All is well, now. Re-install cleared everything up.

Stan

Te rugăm să ne contactezi Contul meu or Creează un cont să se alăture conversației.

  • Nepermis: pentru a crea un subiect nou.
  • Nepermis: a raspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga Fișiere.
  • Nepermis: pentru a edita mesajul.
Timp pentru a crea pagina: secunde 0.736
limbi