Gjuhë
Flash News: Dëshironi të zbuloni shtesat tona më të fundit në përputhje me 100% Prepar3D v4? Ndiqni këtë lidhje: Prepar3D v4 shtesa

Me te shkarkuarat Files 6

Azhornuar së fundi Files

Një skedë të rastit

 • Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D
  23-10 2013-
  Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D Agusta Westland EH101 v2 FSX & P3D
  Vetëm në përputhje me FSX Përshpejtimi ose P3D deri në v3. Helikopteri i kompletuar që nuk bie ndesh me default EH101 nga FSX-Acc.The EH101 është një nga helikopterët më të mirë në botë, por Microsoft nuk ka bërë shumë përpjekje në këtë model dhe mungonte shumë. Helikopteri është ripunuar për ta bërë atë sa më afër të jetë e mundur në botën reale.Instructions

Një fjalë për komunitetin Rikoooo

Komuniteti ynë po rritet çdo ditë, tani ka Rikoooo 184,940 anëtarë të regjistruar, Rikoooo dhe krijuesit e shtesave nuk mund të ju falënderojnë mjaftueshëm për besimin dhe interesin që na tregoni. Ne bëjmë çmos për të mbajtur instalimet tona dhe të përditësojmë. Ajo që na bën të ndryshëm nga faqet e tjera të shkarkimit të simulimit të fluturimit është cilësia e shtesave tona dhe veçoria e shërbimeve që ne ofrojmë falas.

Të mbështetur faqen tonë të internetit

Partnerët tanë

Croix Rouge Française
Notre partenaire Saitek
Aerosoft
microsoft logo
pistë
zonesamui
Gjuhë