Gjuhë

Advertise në Rikoooo.com

Rikoooo.com që 2005, është vendi referencë e aviacionit simulimit në Francë, me shkarkime tona, komunitetin tonë dhe në zhvillim.

Vizitorët tanë (116 000 / muaj dhe shikime në 13 milion faqe në 2011!) Janë entuziastë për imituesin e fluturimit, shpesh pronarë të FSX, P3D, FS2004 dhe X-Plane, shumë prej tyre janë "lojtarë të vështirë". Ne ju ofrojmë mundësinë që të keni shikueshmëri përmes shfaqjes së një reklame. Bashkohuni me reklamuesit tanë;

Google, Microsoft, Saitek, Pilot Combat ...

Format e flamurin:

reklama juaj është në formën e një madhësi 468 banner nga pixels 60 ose 728 nga 90 pixels, GIF, Animated GIF, PNG, JPEG ose animuar flash (max 100 KB). Ju sigurojë atë me email (ose nëpërmjet një lidhje, nëse tashmë të pranishme në net).

format mostër aktualisht pranuar:

Madhësia banner 468x60

Madhësia banner 728x90


Ekran Banner:

Pas pranimit dhe konfirmimin e rendit tuaj, flamurin tuaj do të shfaqet në faqen e internetit në shtëpi tona, shkarkime dhe zona e lajmeve.


Ilustrim i vendosjeve:

KryefaqjaKlipbord banner 468x60 pixels
Top drejtë
bannerHome
Banner 728x90 pixels faqe Faqja Shkarkime
Kategori dhe nën-kategori
bannerCategory

Banner 728x90 pixels faqe Shkarkime
Listing fotografi
bannerListingFiles

Banner 728x90 pixels faqe Shkarkime
FileDescription
bannerFileDescription


Ne përdorim një program profesional për të menaxhuar shfaqjen e parulla tuaj, kështu që ju mund të kërkoni një shfaqje e flamurin tuaj në kohë të caktuara të ditës (p.sh. 16h-19h) ose kufizojë ekran me numër X të herë në përdoruesit (të kufizuar përsëritje) , dhe me shume. Një llogari do të krijohen me programin tonë të dedikuar për reklamuesit për të lejuar ju për të monitoruar fushatën tuaj.

Çmimets

Rikoooo.com është një website mjaft cilësor, në përgjithësi, parulla janë faturuar me CPM (Kosto Per Mille) në 3.50 € neto për mijë shikime në vende të dëshiruar. Ju paguani për një volum tregon e reklamën tuaj. Përparësia e këtij modeli qëndron pikërisht në faktin se në qoftë se Rikoooo.com të përkryer përputhet me objektivin tuaj dhe mesazhin tuaj, atëherë Roi tuaj (kthimit të investimeve) do të jetë e shkëlqyer.

* Ju lutemi vini re se më e madhe është porosinë tuaj CPM më e madhe është zvogëlimi i juaj përqindje.

Na kontaktoni

Për të porositur ose për të marrë më shumë informacion ... ju lutem na kontaktoni nëpërmjet kontaktoni formë ose direkt me email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Ju duhet të aktivizoni Java skriptet për të parë atë.

d'avoir de la visibilité par le BIAIS d'AFFICHAGE d'un encart publicitaire.