Gjuhë

Rreth Rikoooo (temat 78)

Çdo gjë që ka të bëjë Rikoooo

Shume e rendesishme:
Ky forum është vetëm anglisht. Për franceze Rikooo Forumit, ndiqni këtë lidhje: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Faleminderit dhe Welcome.
kategori
Ne inkurajojmë anëtarët e rinj për të futur vetveten këtu. Get të dini njëri-tjetrin dhe të ndajnë interesat tuaja.

Coucou
by CharlesNB
1 3 javë ditë më parë

Box Sugjerim (temat 46)

Kanë disa reagime dhe input të ndarë?
A nuk do të turpërohet dhe të na lë një shënim. Ne duam që të dëgjojmë nga ju dhe të përpiqemi për të bërë faqen tonë të mirë dhe më miqësore për mysafirët tanë dhe anëtarët e një si.

Re: PLANET E RI
by rikoooo
6 ditë orë 9 parë

Njoftim (temat 4)

Njoftim zyrtar nga Rikoooo dhe ekipin e tij

Re: Sharklets
by brikir
1 2 vjeçare muaj më parë

Fluturimi Simulators Forumet (temat 333)

Ne flasim për ndonjë gjë rreth tona Simulators fluturimit preferuarat
kategori
I mirëpritur FSX përdoruesit

FS2004 (temat 13)

përdoruesit të mirëpritur FS2004

Pilatus pc-12 3d gabim vc fs9
by dedyfuadi
8 muaj 2 ditë më parë

Prepar3D (temat 110)

Mirë se vini në Prepar3D përdoruesit

180 gjallesa B738
by yellow67
1 ditë orë 7 parë

X-Plane (Nuk ka tema)

Mirë se vini në X-Plane përdoruesit

Re: X-Plane Ndihmë
by thimeu
3 muaj javë 2 parë

Media (temat 28)

Share screenshots tuaja më të mira simulator dhe video këtu me ne.
kategori

Screenshots (temat 7)

Share screenshots tuaj marra në një simulator fluturimi këtu me ne.

Video (temat 21)

Ky është vendi për të postuar videot e marra në simulator tuaj fluturimit, kështu që të jetë krijuese. :)

Hangar Talk (temat 27)

Bisedoni rreth (pothuajse) çdo gjë, për aq kohë sa ajo nuk është diskutim serioz dhe nuk përshtatet në nën-forume të tjera.
kategori

Fly Tunes (Nuk ka tema)

Çfarë jeni duke dëgjuar kur fluturon?

Re: My Music Stream
by Dariussssss
Vjet 2 muaj më parë 11
Ju po fluturonin diku interesante, apo me diçka interesante në simulator tuaj fluturimit? Pastaj, ndajnë atë me ne.


aviacionit Real (temat 25)

Ky vend për të folur për aviacionin botës reale. foto interesante, video, fakte ...

Rrëzimi i avionëve Saratov
by Dariussssss
1 11 vjeçare muaj më parë

Simulators fluturimit të tjera (temat 2)

Vendin për të folur për simulators tjera fluturimit në dispozicion.
kategori

Nuk ka tema

DCS SERIES (temat 1)

COMBAT DIGITAL WORLD Simulator

Digital Combat Simulator Botërore (DCS Botërore) është një lojë free-to-play dixhitale betejës, duke u fokusuar në simulimin e avionëve ushtarak.

SIMS Benchmark (temat 1)

Falcon BMS "tani është emri zyrtar i mod tonë të komunitetit për fillestar Falcon 4.0.

Re: BALLKANI SIMS Falcon BMS 4.33
by Colonelwing
Vjet 2 muaj më parë 10
  • Total Messages: 1447
  • Seksionet Gjithsej: 5
  • Sot Hapur: 0
  • Përgjigje sot Total: 0
  • Tema: 468
  • Temat Gjithsej: 16
  • Dje Open: 1
  • Përgjigje Dje Total: 0
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.271
Gjuhë