Gjuhë

Rreth Rikoooo (temat 61)

Çdo gjë që ka të bëjë Rikoooo

Shume e rendesishme:
Ky forum është vetëm anglisht. Për franceze Rikooo Forumit, ndiqni këtë lidhje: http: //www.rikoooo.com/fr/forum/

Faleminderit dhe Welcome.
kategori
Ne inkurajojmë anëtarët e rinj për të futur vetveten këtu. Get të dini njëri-tjetrin dhe të ndajnë interesat tuaja.

Re: Instalimi i Douglas_C-47_Beta_V3.14
by rikoooo
Javë 3 5 ditë më parë

Box Sugjerim (temat 37)

Kanë disa reagime dhe input të ndarë?
A nuk do të turpërohet dhe të na lë një shënim. Ne duam që të dëgjojmë nga ju dhe të përpiqemi për të bërë faqen tonë të mirë dhe më miqësore për mysafirët tanë dhe anëtarët e një si.

A320 mega package, model i ri?
by Salyut_
1 3 muaj javë më parë

Njoftim (temat 3)

Njoftim zyrtar nga Rikoooo dhe ekipin e tij

Re: Sharklets
by brikir
Muaj 4 javë më parë 1
  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: për të shtuar dosjet.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.126
Gjuhë