Gjuhë

Media (temat 26)

Share screenshots tuaja më të mira simulator dhe video këtu me ne.
kategori

Screenshots (temat 6)

Share screenshots tuaj marra në një simulator fluturimi këtu me ne.

FS 2004, ende lart
by urankjj
1 4 vjeçare muaj më parë

Video (temat 20)

Ky është vendi për të postuar videot e marra në simulator tuaj fluturimit, kështu që të jetë krijuese. :)

FS 2004, ende lart
by urankjj
1 4 vjeçare muaj më parë
  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: për të shtuar dosjet.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.104
Gjuhë