Gjuhë

Fluturimi Gear fluturimi simulator (Nuk ka tema)

kategori

Rreth FlightGear (Nuk ka tema)

FlightGear fluturimi simulator është burim të hapur, simulator freeware zhvilluar nga Projekti FlightGear. Lirimin e parë ishte në 1997, dhe deri më tani nuk ishte një shumë e lëshon.

Pavarësisht se freeware, FGFs është një imitues shumë të mirë dhe realiste. Së bashku me atë simulator vetë, çdo gjë tjetër në lidhje me të është edhe i lirë për të shkarkuar, përdorur dhe zhvilluar më tej. Për të shkarkuar ose në qoftë se ju doni të mësoni më shumë për këtë, ju mund ta bëni atë në faqen e internetit zyrtare FlightGear, www.flightgear.org .

Vendi kryesor për të shkarkuar aeroplanë të ndryshme, më shumë se 400 prej tyre, është këtu: github.com/FGMEMBERS .
Gjë e mirë për këtë është se ju nuk duhet të regjistroheni për të shkarkuar avionin që ju dëshironi.

Scenery mund të shkarkohet në dy mënyra, në faqen e internetit ose duke përdorur sistemin TerraSync brenda imitues. Gjithashtu, në varësi të fuqisë së PC tuaj, ju mund të zgjidhni në mes të paracaktuar dhe HD pamje.

FlightGear gjithashtu ka një rrjet multiplayer atë, por për fat të keq nuk ka linjat ajrore aktive virtuale, dhe ka mbështetje për rrjetet e mëdha MP si VATSIM ose IVAO.

Nuk ka tema
  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: për të shtuar dosjet.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.128
Gjuhë