Gjuhë

Rreth FlightGear (Nuk ka tema)

FlightGear simulator fluturimi është simulator falas me burim të hapur, i zhvilluar nga Projekti FlightGear. Lirimi i parë ishte në 1997, dhe deri tani ka pasur shumë lëshime.

Pavarësisht se është freeware, FGFS është një imitues shumë i mirë dhe realist. Së bashku me imituesin vetë, gjithçka tjetër që lidhet me të është gjithashtu e lirë për të shkarkuar, përdorur dhe zhvilluar më tej. Për të shkarkuar ose nëse dëshironi të mësoni më shumë për këtë, ju mund ta bëni atë në faqen zyrtare të FlightGear, www.flightgear.org .

Vendi kryesor për të shkarkuar avionë të ndryshëm, më shumë se 400 prej tyre, është këtu: github.com/FGMEMBERS .
Gjë e mirë për këtë është se ju nuk duhet të regjistroheni për të shkarkuar aeroplanin që dëshironi.

Pamja mund të shkarkohet në dy mënyra, në faqen e internetit ose duke përdorur sistemin TerraSync brenda imituesit. Gjithashtu, në varësi të fuqisë së kompjuterit tuaj, mund të zgjidhni midis skedarit të parazgjedhur dhe HD.

FlightGear gjithashtu ka rrjetin e tij multiplayer, por për fat të keq nuk ka linja ajrore virtuale aktive, dhe nuk ka mbështetje për rrjete të mëdha si VATSIM ose IVAO.
  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: për të shtuar dosjet.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.142