Gjuhë
Mirë se vini, mysafir
Emri i përdoruesit: fjalëkalimi: më mbaj mend

Kunena Forum - kreditë e ekipit

Kunena

Kunena® Forumi është një projekt me kod të hapur që kërkon përkushtim dhe investim të kohës personale nga kontribuesit ndryshme. Ky version është bërë e mundur nga sa më poshtë Kontribuesit :

Florian Dal Fitto
Zhvillim

Jelle Kok
Zhvillimi dhe Projektimi

Richard Binder
Forumi Moderimi dhe Testimi

Matias Griese
Zhvillim

Oliver Ratzesberger
themelues

Dhuroni:

Kunena Ekipi do të doja të falënderoj Komuniteti për ndihmën dhe mbështetjen e saj. Ne gjithashtu vlerësojmë punën e vështirë e të gjithë ata që kanë përkthyer Kunena në shumë gjuhë të tjera. Përveç kësaj, ne do të doja të falënderoj shumë anëtarë të www.kunena.org, E kaluara dhe e tashmja, të cilët kanë kontribuar dhe ndihmoi bëjnë këtë një version më të qëndrueshme dhe bugfree.

Për t'u kthyer tek forumi Kliko këtu

Copyright © 2008 - 2020 Kunena, Licencë: GNU GPL

Koha për të krijuar faqe: seconds 0.168