Gjuhë
Mirë se vini, mysafir
Emri i përdoruesit: fjalëkalimi: më mbaj mend
  • Faqe:
  • 1

TOPIC:

Shirita Bush dhe skedarë të ruajtur të fluturimit 8 muaj javë 3 parë # 1510

Re: Gjetja, katalogimi dhe shkëmbimi i fluturimeve të ruajtura që ju afrojnë fluturime ajrore shumë të përafërt në vende të largëta në botë. Ose, më gjerësisht, katalogimi i skedarëve "fluturim të shpëtuar" të të gjitha llojeve të situatave interesante.


Ahoy. FSXqë nga versioni 2.

Mua më pëlqen të gjitha mënyrat e fluturimit, është një përvojë kaq interesante e ndryshme që fluturon mbi peshat e kundërta me aeroplanët e shkurret.

Por mua më pëlqen veçanërisht sfida për të gjetur shirita me të vërtetë të largëta, të ashpër në zona të thella dhe të përpiqem të zotëroj uljen e tyre.

Frymëzuar nga shfaqja televizive "Vendi më i keq në botë për të fluturuar" Unë mora peizazhin e Papua New Guinea dhe hulumtova disa nga shiritat anësorë të malit ku fluturojnë për të shërbyer fshatra të vegjël me zor se më shumë sesa një gjelbër të pastruar për të.

Dhe unë jetoj në Maine, ku kam gjetur një numër sulmesh ajrore të braktisura të thella në pyll, ku ndërmarrjet e lëndëve druri i prenë ato dhe nuk kanë më nevojë për to.

Por ka qenë kaq qesharake * e ndërlikuar * për të gjetur këto lloj gjërash, pavarësisht kësaj unë e di se shumë pilotë virtualë e duan shumë fluturuesin.

Ekzistojnë disa koleksione si autostradë falas ose pagesa e aeroporteve "Më të rrezikshme" dhe të ngjashme, dhe OrbX përfshin një skedar .KMZ Google-Map të aeroplanëve të vockël në produktin "NA Pacific Fjords", por frustruese, NUK për shumicën e produkteve të tyre.

Kështu që gjetja, dhe më pas kthimi në katalog, dhe katalogimi, sulmet sfiduese të fluturimeve të shkurreve është qesharake e vështirë. Unë kërkoj informacione në botën reale se ku ka shirita të përafërt me shkurre, atëherë përpiquni të gjeni një pamje me të vërtetë të shtrenjtë të dikujt që mund të mbulojë atë zonë, pastaj përpiquni të gjeni rripin brenda FSX në atë peizazh, atëherë merrni aeroplanin tim në njëfarë orientimi dhe largësie nga shiriti se do të jetë kënaqësi të kthehem një herë tjetër dhe të praktikoj ulje atje, kështu që mund ta ruaj si Fluturim, duke përdorur emrin që unë i jap për t’i organizuar në në një farë mënyre, si "SceneryLanding - OrbX - Pacific Fjords - <StripName>" - dhe prej andej ka vazhdimisht nevojë për të mbështetur të gjitha FSX fluturime mbas gjithë asaj pune për të shpëtuar një skenar të thjeshtë të ruajtur që do të më vendosë pranë një rripi të përafërt me shkurre RL për të cilin kam pamje të mirë.

Jam çuditur vërtet që nuk kam gjetur shumë shembuj të njerëzve që mbledhin ose tregtojnë ose vendosin depo të skedarëve "fluturim të shpëtuar" për FSX që ju vë në disa skenarë interesante si afrimi i një sulmi ajror pothuajse të pamundur të shkurtër dhe të ashpër që ngrihet në një mal ...

Kjo është mënyra ime e preferuar për të shijuar gjërat që gudulisin trurin e njerëzve si ne më të shijshëm, që është ulja HOTAS *!

Pra A, A e di dikush nga një vend ku ka skenarë të arkivuar të skedarëve të fluturimit që janë kategorizuar, grupuar, ose përshkruar, ose ndonjë gjë tjetër?

Dhe B, Nëse jo, a do të ishte ky një projekt i denjë për një pilot virtual pasionant i cili gjithashtu ndodh të ndërtojë faqe interneti për të jetuar?

Over.

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

Redaktimi i fundit: nga Turbo Pascal.
  • Faqe:
  • 1
Moderatorët: Gh0stRider203
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.226