Gjuhë
Mirë se vini, mysafir
Emri i përdoruesit: fjalëkalimi: më mbaj mend
  • Faqe:
  • 1

TOPIC:

Matësa MV-22 1 4 muaj javë më parë # 1824

Kam një problem të vogël, që nuk kam hasur kurrë më parë.

Të gjitha avionët në MV-22 janë në dukje gjigante. HSI tregon vetëm anën e majtë të matës dhe i gjithë teksti i përzgjedhur është rritur në madhësi.

Helpdo ndihmë do të vlerësohej shumë.
Attachments:

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

Matësa MV-22 1 4 muaj javë më parë # 1825

Hi,

Unë mendoj se e kam provuar këtë më parë me një tjetër add-on dhe Prepar3D v4.5, a është ai imituesi juaj i fluturimit?

Nëse po, do të hetoj më tej.

Falemnderit
Administrator i Përgjithshëm - - Erik Gjithmonë të lumtur për të ndihmuar

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

Matësa MV-22 1 4 muaj javë më parë # 1826

Po zoteri. P3D v4.5.

Falemnderit.

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

  • Faqe:
  • 1
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.244