Gjuhë

Topic-icon Pyetje Fun me avionë freeware

më shumë
2 vjet 1 muaj më parë - 2 vjet 1 muaj më parë # 931 by DRCW

Mendova se mund të ishte mirë të ndihmohej që simmers të reja të dilnin jashtë FSX. Para se të lexoni, është e rëndësishme të theksohet se është e nevojshme procedura e mëposhtme FSX botuar në Gold Edition vetëm (jo avull). Anija e avionit në FSX janë funksionale, por mund të bëhen pak të mërzitshëm pas një kohe dhe kur bëheni më të varur nga simulimi i fluturimit, filloni të doni më shumë nga ajo. Në këtë udhëzues hap pas hapi do të përpiqem t'ju ndihmoj të mësoni se si ta personalizoni një avion me të gjitha këmbanat dhe bilbilat. Më të mirë të të gjitha është falas!

Le të fillojmë me një model popullor Default Boeing 737-800. Tekstet nuk janë aq mbresëlënëse. Ne duam një avion që ju mund të shkarkoni me linja më të mira, kthesa dhe textures.

1) Shkarkoni emrin e skedarit Boeing 737-8K2 KLM New Livery PH-BXL (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) Karakteristikat e teksteve bit bit 32 dhe është shumë afër me cilësinë payware dhe krahët janë bërë në përsosmëri. Djemtë në qiellin e hapur të projektit janë të shkëlqyera! Shkarko në aeroplanët civilë simivation.com datën e lëshimit Jan, 30,2015. Sapo të shkarkohet, ekstraktoni skedarin në tavolinën e punës
Pra, çfarë mungon?
Asnjë pikëpamje e krahut
Nuk ka pamje të drejtë në QV
Nuk ka tingull zile në rripin e rripit / pa pirjen e duhanit
Modeluar Switches punë, por asnjë tingull klikuar në VC
Asnjë dritare e pasagjerëve (për të simuluar një pozicion vendesh në avion)
Tingujt janë mirë ... jo aq të nxehtë. Një gjë që nuk më pëlqen më së shumti FSX dhe aeroplanët e avionëve të palëve të treta janë tinguj të jashtëm të cilat nuk janë të këndshëm për veshët dhe le ta përballojmë, sa fluturime të vërteta keni qenë atje ku keni marrë një aeroplan përcjellës nga jashtë? Ju nuk i dëgjoni motorët dhe tingujt e erës nga sedilja juaj e dritares jashtë aeroplanit? Dua të them që është mirë të kemi tinguj dhe pamje të jashtme por ne po simulojmë fluturimin nga pozicionet brenda aeroplanit si pilot apo pasagjer.
Ky model ka përkulje krahësh dhe kjo është e mirë, por e padobishme pa një pamje të krahut të brendshëm.
Ne do të rregullojmë një problem në këtë aeroplan në lidhje me audiofilin e rrokullisjes duke vazhduar të funksionojë shumë kohë pasi të jetë vendosur pozicioni.
Ka më shumë, por dua të filloj me këto artikuj dhe nëse ky post merr një përgjigje të mirë, do të krijoj pjesë 2 me më shumë funksione dhe riparime në këtë avion.
2) Shkarkoni avionin Boeing 717-200 në rikooo.com Ne do ta përdorim atë në pjesën 2.
Ky avion përmban shumë këmbana dhe bilbilave. Nëse e shkarkoni nga faqja e mësipërme do të instalojë automatikisht softuerin për ju. Mirë, ne kemi shkarkimet kryesore të 2 kështu që lejon të filloni!
Sigurohuni që keni vendosur notepad në tavolinën e punës
Dosjet që do t'ju nevojiten nga FSX Default B737-800
Shkoni në menunë tuaj të fillimit në dritare dhe zgjidhni Dokumentet / Zgjidhni dosjen e re / kliko me të djathtën dhe emërtoni dosjen B737 config.files dhe pastaj tërhiqeni në desktopin tuaj
Hapni tani FSX dosje ku ndodhet ndonjëherë Shembull: Kompjuteri / C: / skedarët e programit (x86) / lojërat e Microsoft / Flight Simulator X
Shkoni poshtë në listë klikoni në SimObjects dhe klikoni për të hapur dosjen e skedarit të aeroplanëve. Shkoni poshtë në dosjen B737_800 dhe hapeni atë.
Shkoni poshtë në dosjen CFG të avionit dhe hapni atë. Ne do të kopjojmë dhe ngjisim seksionet e mëposhtme:
Category = airplane/[CameraDefinition.0]/[CameraDefinition.1]/[CameraDefinition.001]/[flaps.0]/[flaps.1]/[flaps.2]
Gjithashtu mund t'i shkarkoni ato duke theksuar më poshtë, pastaj kopjoni dhe ngjiteni në notepadin bosh në tavolinën e punës dhe pastaj vendosni në dosjen config.files të B737 që keni krijuar në tavolinën e punës:

Kategoria = aeroplan

[CameraDefinition.0]
Titulli = "Dritarja e djathtë"
Guid = {54F54B8A-3EC2-2D4E-8D10-B8F9D0F16ACC}
Përshkrimi = Pamja e krahut të djathtë nga kabinën e pasagjerëve
Origjina = Qendra
SnapPbhAdjust = Rrotullues
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = Asnjë
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Po
InitialXyz = 3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 100
XyzAdjust = TRUE
Category = Aircraft
MomentumEffect = e vërtetë
ClipMode = minimale

[CameraDefinition.1]
Titulli = "Dritarja e Anës së Majtë"
Guid = {0ae3f864-da10-4e5a-977c-b9bba47d6f7a}
Përshkrimi = Pamja e krahut të majtë nga kabinën e pasagjerëve
Origjina = Qendra
SnapPbhAdjust = Rrotullues
SnapPbhReturn = FALSE
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = FALSE
Track = Asnjë
ShowAxis = FALSE
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = 0.8
ShowWeather = Po
InitialXyz = -3.2, 1.8, -5
InitialPbh = 5, 0, 260
XyzAdjust = TRUE
Category = Aircraft
MomentumEffect = e vërtetë
ClipMode = minimale


[CameraDefinition.001]
Titulli = "Vendi i duhur"
Guid = {8ff6c134-098d-409f-baec-caba3f683f98}
Origjina = Hapësirë ​​virtuale
MomentumEffect = PO
SnapPbhAdjust = Rrotullues
SnapPbhReturn = False
PanPbhAdjust = Swivel
PanPbhReturn = False
Track = Asnjë
ShowAxis = PO
AllowZoom = TRUE
InitialZoom = .6
SmoothZoomTime = 2.0
ZoomPanScalar = 1.0
ShowWeather = Po
XyzAdjust = TRUE
ShowLensFlare = FALSE
Kategoria = Ngarkues
PitchPanRate = 20
HeadingPanRate = 60
InitialXyz = 0.94, 0.0, 0.0
InitialPbh = 2, 0, 0


[flaps.0] // Rrëshqitjet e bishtave të Edge
lloji = 1 // 1 - bisht, 2 - plumbi
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
zgjatjen e kohës = 20 // sekonda
flaps-pozicion.0 = 0 // gradë
flaps-position.1 = 1 // shkallë
flaps-pozicion.2 = 2 // gradë
flaps-position.3 = 5 // shkallë
flaps-pozicion.4 = 10 // gradë
flaps-position.5 = 15 // shkallë
flaps-pozicion.6 = 25 // gradë
flaps-position.7 = 30 // shkallë
flaps-pozicion.8 = 40 // gradë
dëmtuar-shpejtësia = 250 // KIAS
shpejtësia e goditjes = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hidraulik

[flaps.1] // Fletët kryesore të bordit në brendësi
lloji = 2 // 1 - bisht, 2 - plumbi
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
zgjatjen e kohës = 2 // sekonda
flaps-pozicion.0 = 0 //
flaps-position.1 = 1.0 //
dëmtuese-shpejtësi = 250 // KIAS
shpejtësia e shpërthimit = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hidraulik


[flaps.2] // Petëzimi drejtues në skaf
lloji = 2 // 1 - bisht, 2 - plumbi
span-outboard = 0.8 // 0.0 .. 1.0
zgjatjen e kohës = 3 // sekonda
flaps-pozicion.0 = 0 //
flaps-position.1 = 0.5 //
flaps-pozicion.4 = 1.0 //
dëmtuar-shpejtësia = 250 // KIAS
shpejtësia e goditjes = 300 // KIAS
lift_scalar = 1.0
drag_scalar = 1.0
pitch_scalar = 1.0
system_type = 1 // Hidraulik

Me këto skedarë mund të krijoni një pamje të krahut të majtë dhe të djathtë / Një pamje e kabinës VC të vendndodhjes së djathtë / Fiksoni gabimin Audiophile me fletët. Mbajeni këtë dosje në desktopin tuaj, në mënyrë që të mund ta përdorni me avionë të tjerë në të ardhmen.
Tani ne duhet t'i vendosim këto skedarë të konfigurimit në Boeing 737-8K2 KLM Emri i skedarit të ri të livreve PH-BXL (Posky_B738X-VC_KLM_NC_PH-BXL) që keni shkarkuar dhe nxjerrë në desktop.
1) Hapni dosjen Boeing 737-8K2 KLM
2) Shkoni poshtë në dosjen Aircraft.CFG dhe hapni atë
3) Lëvizni poshtë seksionin e poshtme, pastaj kopjoni dhe ngjisni seksione [CameraDefinition.0] / [CameraDefinition.1] / [CameraDefinition.001] vetëm sipër [pitot_static] sigurohuni që të mbani një hapësirë ​​midis secilës pjesë
4) Kliko skedarin dhe ruajeni
Tani fiksohem audiophile flap

1) Shkoni poshtë në pjesën e poshtme të dosjes cfg të 737-8K2 KLM dhe fshini të gjitha 3 seksionet e flapave

2) Kopjoni dhe ngjisni seksionet e dhëna më lart [Flaps.0] / [flaps.1] / [flaps.2] sigurohuni që të keni një hapësirë ​​ndërmjet seksioneve

3)Kliko skedarin dhe ruajeni

4) Mbyllni skedarin CFGDosja Custom Sound (SHËNIM KËTË UDHËZIM ADEKUAN VETËM PËR VETËM NJË PËRDORIM PERSONAL NUK NUK KOHË PËR TË PËRDOREN KREDITË PËR PUNË TË NJERËZVE TË TJERA)

Unë nuk jam në gjendje të kopjoj skedarët e mia personale zanore në këtë medium kështu që unë do të shpjegoj se si mund të krijoni tuajin:

1) Mund të gjesh skedarë zanorë me porosi FSX Shembull: lloj "simivation fsxDashuri " në motorin tuaj të kërkimit dhe shkoni drejtë në dosjen e dosjeve të zërit 1. Ka faqe të skedarëve të tingujve me porosi të kompletuara me Sound CFG (dosja CFG udhëzon FSX si dhe ku të aplikoni secilën skedë të shëndoshë brenda dosjes në mënyrë që të mund të dëgjoni uljet e uljes ose fillimin e motorit, etj.) Mund të krijoni një dosje zanore të personalizuar përmes dokumenteve tuaja dhe ta emërtoni atë " tingujt e mia me porosi"Shkoni nëpër skedarët e tingujve që shkarkoni përmes simivation.com dhe zgjidhni zërat që ju pëlqen më mirë, pastaj vendosni ato në dosjen tuaj të porositur

2) Dosja e zgjedhur si dosje bazë e zërit tim ishte Realisht Boeing 757 Rolls-Royce RB211-535E4 Paketa Sound për FS2004 dhe FSX. nga Adam Murphy postuar në 2010. Dosja është 102Mb e madhe dhe djaloshi kishte disa tinguj të vërtetë të fuqishëm zhurmash të motorëve të cilat janë provuar mirë. I përdor ato skedarë të shëndoshë në avionin 737-800.

3) Shkarko këtë skedar dhe pastaj hapeni atë dhe dëgjoni mostrat e ndryshme dhe vini re emrat e skedave të secilit mostër. Kam mbajtur shumë tinguj të Adams dhe kam përdorur skedarin e tij Sound.config si një bazë për të ndryshuar tingujt e jashtëm në të brendshëm

4) Shkarkoni të gjitha dosjet që ju interesojnë (vini re ju duhet së pari të shkarkoni dhe ekstrakt ato në desktop tuaj para se ju mund të hapur dhe të dëgjojnë mostrat të përfshira brenda) Zgjodha të paktën 10 skedarë të veçantë nga 737s deri në 777s etj.

5) Edhe një herë krijoni një dosje nga menyja e fillimit të dritareve / Dokumentet / Dosja e re e dosjes / Emërtoni dosjen Custom Tinguj dhe pastaj tërhiqeni atë në desktopin tuaj. Duke dëgjuar të gjitha skedarët e tingullit që keni shkarkuar, gjeni ato mostra që ju pëlqejnë më shumë dhe kopjoni ato në Tinguj me porosi. Ky proces mund të zgjasë ca kohë por me të vërtetë nuk ka nxitim dhe qëllimi është që avioni juaj i ëndrrave të tingëllojë i vërtetë për ju! Mundohuni të merrni më shumë se një tingull të kabinës që ju pëlqen ose zhurmë APU / ingranazhesh motorësh / motori etj ... Duhet të jeni në gjendje të krijoni 50 tinguj të ndryshëm që ju pëlqejnë.

Krijimi i dosjes së shëndoshë për KLM 737-8K2 Shënim, tingujt e jashtëm zakonisht quhen duke filluar me "x"

1) farshtë shumë më e lehtë të përdorni një dosje të shëndoshë që ka një skedar konfigurimi (CFG) të krijuar tashmë sesa të formuloni një vetë. Zgjodha dosjen e Adam Murphy për këtë arsye. Shtë një skedar i madh që ka pjesën më të madhe të bazave të përfshira. Mbaja shumë tinguj të tij dhe ndryshova ato që më pëlqyen më mirë nga dosjet e tjera që shkarkova.

2) Tani që keni krijuar dosjen Custom Tinguj dhe e keni ngarkuar me tingujt më të mirë që mund të gjeni, është koha që të kopjoni dhe ngjitni ato skedarë në dosjen që keni zgjedhur për të qenë skedari juaj bazë (në rastin tim Realistic Boeing 757 Rolls- Paketa e shëndoshë Royce RB211-535E4 për FS2004 dhe FSX. nga Adam Murphy postuar në 2010.)

3) Hapni dosjen tuaj bazë dhe vendoseni në anën e djathtë të ekranit / Hapni dosjen tuaj Custom Sounds dhe vendoseni në anën e majtë, në mënyrë që të mund të shikoni të dy skedarët krah për krah

4) Para se të kopjoni dhe ngjitur tingujt e skedarëve që dëshironi të ndryshoni, së pari duhet ta riemërtoni atë që të përputhet me emrin e skedarit të dosjeve bazë, përndryshe do të duhet të krijoni vetë një skedar konfigurimi (CFG). Meqenëse skedari bazë përmban tashmë një CFG, shembulli i mëposhtëm është gjithçka që duhet të bëni:BAZA FILE EMRI TUAJ TUAJ TUST KLIENTIT757_Cabin INT_CabinJu duhet të klikoni me të djathtën dhe të riemërtoni zërin INT_Cabin që keni zgjedhur dhe ta riemërtoni atë 757_Cabin pastaj kopjoni dhe ngjisni atë në dosjen tuaj bazë. (Vini re që këto skedarë janë të ndjeshme ndaj rasti, prandaj duhet të riemëroni ato pikërisht ashtu siç janë shkruar në dosjen bazë) Atëherë duhet të nxisni të kopjoni dhe zëvendësoni atë dosje. Zgjidhni Po. Tani skedari CFG do të lexojë mostrën e re të zërit që vendosët në të.

5) Përsëriteni këtë proces derisa të ndjeheni të keni të gjitha tingujt e vendosura në atë që dëshironi.

Tani është koha për të testuar tingullin tuaj personal1) Ruaje dosjen origjinale të zërit në 737-8K2 KLM duke e riemëruar atë sound.backup 737 dhe tërhiqeni atë në tavolinën e punës ose vendoseni në dosjen tuaj të dokumenteve në të dy mënyrat.

2) Fshini dosjen e zërit në 737-8K2 KLM

3) Kopjoni dhe ngjitni skedarin bazë të zërit që keni përshtatur në dosjen 737-8K2 KLM dhe riemërtoni atë "tingull"Mirë, deri më tani kemi vënë në pikëpamjet e krahut të majtë dhe të djathtë / kemi shtuar një pamje të drejtë në QV / Fixed çështjen e gabimit audiophile me flaps / krijuar një dosje të shëndoshë të shëndoshë për avionin tuaj.

Para se të krijoj një pjesë 2 "Këmbanat dhe bilbilat dhe rregullimet e tjera" të këtij udhëzimi dua të shoh se si përgjigjet shkojnë për këtë. E fundit le të vendosim avionin tuaj të ri FSX dhe të drejtuar atë!

hapur FSX / SIMOBJECTS / kopjoni dhe ngjisni skedarin 737-8K2 KLM në dosjen e aeroplanëve që është ajo!

Redaktimi i fundit: 2 vjet 1 muaj më parë nga DRCW.

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: për të shtuar dosjet.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Moderatorët: Gh0stRider203
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.176