Gjuhë

Topic-icon Pyetje Fun me pjesën e avionit freeware (3)

më shumë
10 muaj 5 ditë më parë # 945 by DRCW

Fun me avionë të frekuencave (pjesë 3)

Këtu është postimi i fundit për këtë temë (përsëri ju lutemi lexoni pjesën 1 dhe 2)

Pra, ne kemi bërë KLM 737 më shumë si një avion pa pagesë, por ka ende disa gjëra që mund të bëjmë. Nëse keni ndjekur pjesë 1 &

2, atëherë e keni shkarkuar 717-200 nga faqja e internetit Rikooo.com. Me këtë instalim, ju shtuar automatikisht një FDSFX pop-

up e cila ju lejon të keni një ekuipazh në bord nëpërmjet çelsin në panel. Natyrisht nëse jeni duke përdorur FS-Passenger

atëherë mund të duket e tepërt megjithatë mund të ketë raste kur doni të fluturoni pa FSP.

Le të themi që gjithmonë përdorni FSP dhe nuk keni nevojë të përdorni FDSFX pop-up, Ju gjithmonë mund të redaktoni dhe ndryshoni audio për çdo

kalimi individual në skedarë muzikor ose ndonjë format tjetër MP3. Pasi të jetë instaluar 717-200, instalimi automatik ka vendosur kryesore

audiophile në dosjen kryesore të shëndoshë të FSX-së. Sapo të hapni dosjen kryesore të zërit do të shihni një skedar të shënuar "FDSFX". Këtu janë

ku ruhen skedarët audio mp3:

01_Gate Ambience
02_Airport Ambience
03_Boarding Muzak
04_Boarding Muzak
05_Boarding Muzak
06_Turbulance ON_Ann
07_Turbulance OFF
08_Gate Departure_Ann
09_Pushback_Capt Marcus
10_Safety Message_Ann
11_Safety Video_Generic
12_Take-Off_Capt Marcus
13_Climb_Ann
14_Cruise_Capt Marcus
15_Meal Service_Lis
16_Movie_Lis
17_Begin Descent_Capt Marcus
18_On Approach_Ann
19_On Final_Capt Marcus
20_Taxi Për Gate_Ann
21_Gate Arrival_Capt Marcus

Eshtë e panevojshme të thuash nëse e ke përdorur këtë panel, cilësia e audios nuk është aq e mirë. Ju mund të pastroni skedarët e paracaktuar me të MixPad

Multitrack Recording Software falas dhe në dispozicion në linjë në: www.nch.com.au/mixpad/
Kliko në "shkarko version falas këtu"seksioni.
Merrni skedarin që dëshironi të pastroni Shembull: (18_On Approach_Ann) pastaj kopjoni dhe ngjisni në Mixpad. Klikoni mbi efektet

Icon dhe përdorni Equalizer (Visual) duke luajtur audiophile. Rregulloni cilësimet ku merrni zërin më të mirë dhe klikoni

zbatohen. Mundohuni të rritni dhe shkurtoni freq. për të marrë një tingull të mirë.Nëse ju shihni se moti i motit është i padurueshëm provoni freq prerjes

midis 100 dhe 250hz. Nëse Highs janë të shtrembëruar provoni shkurtimin freq rreth 5 në 7 khz pastaj të rritur freqs mesme. Nëse

vëllimi është shumë i ulët, mund ta rritni duke klikuar në ikonën Amplify dhe të rrisni volumin deri në 400%. Pasi të përfundojë klikoni

në Home dhe pastaj eksportojë atë në dosjen tuaj të shkarkimeve në dritare. Dil nga MixPad. Ju do të pyeteni nëse doni të ruani "

zgjidhni jo "
Hapni dosjen tuaj të shkarkimit dhe do të ketë një skedar me emrin "Projekti i parazgjedhur" Kjo është skedari që keni redaktuar. Drag atë në tuaj

desktop pastaj riemërtoni atë (18_On Approach_Ann). Tani mund ta kopjoni dhe ngjisni atë në dosjen e shëndoshë të FDSFX dhe kur

nxitën zgjidhni Kopjoni dhe Zëvendësoni. Ju tani keni zëvendësuar skedarin origjinal të cilësisë së dobët audio me përmirësimin tuaj të ri

version!

Ju mund të zëvendësoni të gjitha skedarët e listuara më lart me çdo MP3 që dëshironi. Lejon të thonë se dëshironi të zëvendësoni (01_Gate Ambience) me një

muzikë në bibliotekën tuaj MP3. Ju thjesht do të zvarritni një kopje të skedarit muzikor në tavolinën e punës dhe riemëroni atë (01_Gate

Ambience) pastaj kopjoni dhe ngjisni atë në dosjen kryesore të shëndoshë FDFSX dhe zgjidhni kopjen dhe zëvendësoni kur kërkohet.

Shënim: Shkarkimi MixPad përfshin një program konvertimi pa pagesë të quajtur NCH Suite. Me këtë program mund të konvertohet

MP3 në valët e valës bën që të mund të redaktohet dhe të ndryshohet ndonjë skedë zanore
.

Mirë tani do të shtojmë një pushback dhe shpejtësia e taksisë në KLM 737. Ky program është një freeware i njohur si

Groundhandling5 . Shko në këtë faqe interneti: flyawaysimulation.com/downloads/f...ing-gauges-

pushback-taxispeed-kontrollit-etc /


Pasi të keni shkarkuar para se të ekstraktoni, krijoni një skedar në dosjen e dokumenteve dhe emëroni atë "Groundhandling5" pastaj tërhiqeni atë në

desktop tuaj. Ekstrakoni të gjitha skedarët nga shkarkimi juaj në dosjen Groundhandling5 që keni krijuar.
Tani hapni FSX tuaj kryesor

dosje pastaj Kopjoni dhe ngjitni "Groundhandling5" në dosjen tuaj të shëndoshë FSX kryesore. Këtë duhet ta bëni vetëm një herë.

Tani hapni skedarin KLM 737 nga dosja FSX simobjects / Airplanes. Gjeni aeroplanët dosje panel pastaj kopjoni dhe ngjisni
RCB_Groundhandling5 Skeda e Kabinetit në dosjen e Panelit të KLM 737-së (Këto janë matësit për Groundhandling5)

Kopjoni dhe ngjitni RCB_Groundhandling5_Sound.dll në dosjen e Panelit të KLM 737 (kjo skedë tregon FSX që të përdorë tingullin
nga dosja kryesore e zërit)


Së fundi hapni skedarin README dhe do të gjeni seksionin e mëposhtëm:

[Dritare **]
size_mm = 204,65
dukshme = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
// gauge03 = RCB_Kontrollimi i drejtpërdrejtë! UseToebrakePedals, 0,0
gauge04 = RCB_Groundhandling5! Brakes, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Hapni skedarin KLM Panel.cfg dhe seksioni i lartë duhet të duket kështu:

[Titujt e dritares]
window00 = Paneli Kryesor
window01 = Switches
Window02 = GPS
Window03 = Paneli Throttle
Window04 = Paneli lart
Window05 = Paneli SFX i FlightDeck
Window06 = Kontroll i dyerve
Window07 = Trim Panel
Window08 = PFD
Window09 = MFD
Window10 = EICAS
Window11 = Paneli Mini
Window12 = Shpejtesia vertikale
Window13 = GPWS / IAS / AS / FUEL
Window14 = Clock
Window15 = Matës i erës
Window16 = Backup HSI
Window17 = altimetër rezervë
Window18 = Qëndrimi i Ruajtjes
window19 = Flaps Large
Window20 = GPWS
Window21 = Radio Stack

Djathtas në Window21 = Lloji i Stacionit të Radios në Window22 = Groundhandling5

Tani lëvizni derisa të gjeni:

[Window21]
size_mm = 159,441
pozicion = 8
dukshme = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = 737-400! Comm 1, 0, 0,159, 68
gauge01 = 737-400! Comm 2, 0, 68,159, 68
gauge02 = 737-400! Nav 1, 0, 135,159, 68
gauge03 = 737-400! Nav 2, 0, 203,159, 68
gauge04 = 737-400! Transponderi, 0, 271,159, 68
gauge05 = 737-400! ADF, 0, 340,159, 68
gauge06 = 737-400! Audio, 0, 409,159, 32

E drejta nën këtë seksion është ajo ku ju do të kopjoni dhe ngjisni:

[Dritare **]


Ndrysho ** në 22 kështu që lexon [Window22] [/ b]
size_mm = 204,65
dukshme = 0
window_size = 0.20,0.09
window_pos = 0.0,0.05
background_color = 16,16,16
gauge00 = RCB_Groundhandling5! PushbackDisplay, 2,2,74,61
gauge01 = RCB_Groundhandling5! PushbackStates, 0,0
gauge02 = RCB_Groundhandling5! Taxispeed, 79,2,64,61
//gauge03 = RCB_Kushtet e përdorimit! UseToebrakePedals, 0,0
Fshini // në fillim të kësaj linje !!!
gauge04 = RCB_Groundhandling5! Brakes, 146,2,56,61
gauge05=RCB_Groundhandling5_Sound!dsd_xml_sound3, 0,0,0,0, ./Sound/Groundhandling5/Sound.i

Për ta provuar atë: Filloni FSX dhe sapo të jeni ngarkuar në KLM 737, shtypni alt tuaj (shiritin e menysë duhet të shfaqet në krye të

ekran) zgjidhni pamjen / Paneli Instrumenti / dhe klikoni mbi Groundhandling5. Sigurohuni që të funksiononi pastaj mbyllni FSX.

Çelësat e fundit të fiksimit:

Me ndryshimet që kemi bërë deri më tani mund të keni vërejtur se nuk ka tingull kur zgjedhni Fiksën e Rripit të Dënimit dhe Jo Pirja e duhanit

çelsin.

Kjo është një rregullim tepër i lehtë dhe e lashë atë për të fundit, sepse dëshirova që ju të kuptoni çështjet e audiophile parë. Tani që kemi mbuluar

ajo zonë lejon të rregulluar atë. Së pari ju keni avionë në koleksionin FSX të parazgjedhur që kanë rripin e sigurimit të punës dhe pa çelsin e duhanit

me ton zile kështu që ne do të duhet të hapim një nga këto dosje avionësh. Edhe një herë në dosjen kryesore FSX / simobjects /

aeroplanë. Gjeni dosjen Airbus_A321 dhe hapni atë.
Hapni dosjen e zërit dhe gjeni skedarin e shënuar "tingull", pastaj hapeni atë.
Lundroni poshtë dhe kopjoni dhe ngjisni këtë pjesë në notepadin tuaj:

[NO_SMOKING_ALERT]
filename = CabinAlert

[SEATBELTS_ALERT]
filename = CabinAlert

Seksionet e lartë nënkuptojnë FSX për ndërprerësit individualë të përfshirë.
Seksioni i poshtme (emri i skedarit = CabinAlert) tregon FSX që të tërheqë audio nga dosja kryesore e zërit FSX.

Tani hapni dosjen e zërit KLM dhe gjithashtu do të ketë një skedar të shënuar "të shëndoshë". Hapni skedarin zanor dhe kopjoni dhe ngjisni këto

seksionet në fund të listës. Gjithmonë mbani një hapësirë ​​ndërmjet seksioneve.

Tani duhet të keni një ton zile kur përdorni këto çelsin.

Unë shpresoj se keni mësuar shumë këtu. Pasi të praktikoni këto truket, do të arrini në një pikë kur shkarkoni një freeware

aeroplan dhe nxjerr atë në tavolinën e punës, do të jetë natyra e dytë për të bërë këto rregullime para se ta instaloni në FSX. Ju do të jeni në gjendje

për të treguar çfarë është duke shikuar në dosjen e dosjeve të cfg-së të avionëve dhe dosjen e paneleve për të mos përmendur dosjen e zërit. Ne e mbuluam atë çështje

në pjesën 1.

Në postimet e ardhshme unë do t'ju mësoj se si ta instaloni një kabinë 2D në avion që nuk i përfshijnë ato. Si të shtoni GPS / Autopilot /

Radio / dhe dritare të tjera pop-up në avion që nuk kanë ato, dhe pastaj si ta instaloni një kabinë virtuale që është pak

më të ndërlikuar.

Shetitje të mira,
Darrin

Ju lutem Identifikohu or Krijo nje llogari për t'u bashkuar me bisedë.

  • Nuk lejohet: për të krijuar temë të re.
  • Nuk lejohet: të përgjigjeni.
  • Nuk lejohet: të shtoni attachements.
  • Nuk lejohet: për të redaktuar mesazhin tuaj.
Moderatorët: Gh0stRider203
Koha për të krijuar faqe: seconds 0.111
Gjuhë