Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 01-01-2014
Ndryshuar 17-10-2016
Downloads: 10 049
Size: 441 Ko
Liçensë freeware i jashtëm
Këtu është një program i vogël i krijuar nga Rikoooo që lejon të bëjë të gjithë instaluesit tanë automatikisht të planifikuar për të Prepar3Dv1 në përputhje me Prepar3D versioni 2 (është një rregullim). Ky program thjesht bën që vetë-instaluesit tanë ta besojnë këtë Prepar3D është ende në versionin 1. Ai thjesht do të kopjojë përmbajtjen e th ... Lexo më shumë
i pajtueshëm
autor Rikoooo
Emri i dokumentit P3Dv1_To_P3Dv2_Rikoooo.zip
Krijuar 01-01-2014
Ndryshuar 17-10-2016
Downloads: 3 774
Size: 441 Ko
Liçensë freeware i jashtëm
Voici un petit program créé par Rikoooo qui permet de rendre tous les auto-installators basicement prévus pour Prepar3D versioni 1 pajtohet avec Prepar3D versioni 3 (Fiks). Programi i programit dhe faire croire si automatikë instalues ​​Rikoooo que Prepar3D est Toujours në versionin 1. Fotokopjues Il va implementim le ... Lexo më shumë
i pajtueshëm
autor Rikoooo
Emri i dokumentit P3Dv1_To_P3Dv3_Rikoooo.zip
Krijuar 07-12-2009
Ndryshuar 25-07-2013
Downloads: 6 815
Size: 1.6 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Emri: Windows6.0-KB933590-x86.msuInstall këtë update për të zgjidhur një çështje ku flashes tuaj ekran dhe bëhet e korruptuar kur Flight Simulator X është i drejtuar në mënyrë të multi-monitor dhe konfigurimin monitoruar nuk identical.Supported Sisteme Operative: Windows Vista Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
autor microsoft
Emri i dokumentit ff1e7500-4bab-4b44-81e0-3193f690ca7a
Krijuar 14-12-2007
Ndryshuar 27-07-2013
Downloads: 76 489
Size: 166.0 MB
Liçensë
Flight Simulator X Service Pack 2 ofron karakteristika të përmirësuara: multiplayer compatibilityDirectX ® 10You duhet ta instaloni Service Pack 1 (SP1) para SP2INSTRUCTIONS: Shkarko skedarin e instalimit Shërbimi Pack në ekzistues paketë shërbimit Flight Simulator X.The mund të shkarkohet një herë në gjuhë. Ajo dete ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX SP1
autor microsoft
Emri i dokumentit fsx_sp2_fra.msi
Krijuar 21-05-2007
Ndryshuar 21-01-2013
Downloads: 181 309
Size: 215.9 MB
Liçensë
Flight Simulator X Service Pack 1 fixes këto probleme me të cilat përballen konsumatorët pas nisjen e produktit: Instalimi dhe ActivationProblems me çështjet e tretë shtesë componentsPerformance improvementsContent Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
autor microsoft
Emri i dokumentit flight_simulator_x_service_pack_1_francais_36921.zip