Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 19-09-2014
Ndryshuar 30-05-2015
Downloads: 66 989
Size: 76 MB
Liçensë freeware i
Shtesa e mrekullueshme e konvertuar për të punuar në mënyrë të përkryer me të FSX dhe P3D, modelimi nga Kirk Olsson është i mrekullueshëm. Ky model (Viper) vjen me strukturat 22 dhe modelet 4. Efekti Afterburner dhe pjesët e animuara janë të pranishme, tinguj me porosi, matëse, kabina virtuale, HUD, Paneli 2D. Gjenerali Dynamics F-16 Fightin ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv1FSX-sëFSX-SP2
autor Kirk Olsson
Emri i dokumentit f-16_fighting_falcon_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Versioni i instaluesit 2
Krijuar 19-06-2014
Ndryshuar 30-05-2015
Downloads: 50 406
Size: 40.7 MB
Liçensë freeware i
ALPHA C-130 Hercules, complete aircraft. ALPHA Simulation C-130 Hercules originally designed for FS2004 has been reworked for FSX/P3D me tingujt e reja, kuvertën e re të fluturimit të VC, disa dritare të hapura, skedarë të ri ajror, dinamikë të re të fluturimit, konfigurim të ri të ajrit, miniaturë, ngarkesë të rregullueshme dhe karburant ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv1FSX-sëFSX-SP2
Emri i dokumentit alphasim_c-130_hercules_v1.1_fsx_p3d.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Versioni i instaluesit 2
Krijuar 30-11-2009
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 28 717
Size: 31.3 MB
Liçensë freeware i
Për FS2004 version të përputhshëm klikoni hereThe C-130J është versioni më i ri i Herkulit dhe i vetmi modeli ende në prodhim. Së jashtmi ngjashme me Hercules klasik në pamjen e përgjithshme, modeli J është një avion shumë të ndryshme. Këto ndryshime përfshijnë re turbopr Rolls-Royce AE 2100 D3 ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX-AccFSX-SP2
Emri i dokumentit lockheed_martin_c-130j-30_for_fsxsp2.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4