Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits


Këtu është aeroporti ndërkombëtar i detajuar qytetit Regina (CYQR) kryeqyteti i Provincës së Saskatchewa në Kanada. Kjo pamje është vetëm për FS2004 / FS9. Peizazh përfshin ndërtesa me rezolucion të lartë 3D, foto-real textures, natën dhe textures sezonale, dritat, trafikut rajonal (shih doc Trafikut) ... Lexo më shumë

Lista e përputhshmërisë:
 • Simulator Microsoft i Fluturimit 2004

Autori:
 • Greg Putz
 • Vleresim
  (0 vota)
 • Masat 153 MB
 • Shkarkime 11 377
 • krijuar 03-12-2016
 • ndryshuar 05-12-2016
 • Liçensë freeware i jashtëm
 • Auto-install Versioni i instaluesit 10
 • Shkarko

Kjo e bukur foto-realiste pamje mbulon të gjithë Sardenjës, jo duke përfshirë ishujt e vegjël. Pavarësisht nga madhësia e madhe e peizazh, shkalla frame është shumë miqësore në FS2004, që do të thotë se simulator nuk do të ngadalësuar down.Includes rrjetë plotë të Sardenjës, të autogen për qytetet li ... Lexo më shumë

Lista e përputhshmërisë:
 • Simulator Microsoft i Fluturimit 2004

Autori:
 • Gianfranco Rosa
 • Vleresim
  (0 vota)
 • Masat 524 MB
 • Shkarkime 29 889
 • krijuar 28-11-2013
 • ndryshuar 30-05-2015
 • Liçensë freeware i jashtëm
 • Auto-install Versioni i instaluesit 2
 • Shkarko

Aeroporti Ndërkombëtar i Aleppo është një aeroport të vendosura në Aleppo, Siri. Ajo ka një kapacitet prej 1.5 milionë pasagjerë në vit. Kjo është platforma e dytë përputhen Syrian Arab Airlines, pasi që nga Damasku International Airport.Aleppo ka një aeroport për gjysmën e parë të ce njëzetë ... Lexo më shumë

Lista e përputhshmërisë:
 • Simulator Microsoft i Fluturimit 2004

 • Vleresim
  (0 vota)
 • Masat 150 MB
 • Shkarkime 22 923
 • krijuar 28-11-2013
 • ndryshuar 30-05-2015
 • Liçensë freeware i jashtëm
 • Auto-install Versioni i instaluesit 2
 • Shkarko