Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 28-09-2009
Ndryshuar 08-10-2012
Downloads: 14 889
Size: 28.3 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Luftimet Avioni F-16 Falcon është një luftëtar multi-rolin e zhvilluar nga Shtetet e Bashkuara gjatë 1970s. Kontrolluar nga më shumë se 20 vende të ndryshme, të ndërtuara në bazë të licencës në Turqi, Korenë e Jugut dhe një grup prej katër vendeve të NATO-s, F-16 në 2009 është luftëtar më i përdorur në botë. 4 300th ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Kirk Olsson
Emri i dokumentit lockheed_martin_f-16_fighting_falcon_viper_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Krijuar 11-08-2006
Ndryshuar 11-10-2012
Downloads: 18 305
Size: 22.3 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Fighter Lockheed Martin X-35B_M4.7. avion VTOL si plaçkitës. Reaktori swings rënie. Shpejtësia minimale: 5 KTS. Ejani me një rilyej. Efekti Smoke bërë shumë mirë. Texture mjaft e thjeshtë, por modeli i shkëlqyer fluturimit. ndjenjë e mirë në mënyrë VTOL. Ju duhet të dini se si për të trajtuar levë për ta mbajtur atë ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Colin Thwaites et Claudio Mussner
Emri i dokumentit lockheed_martin_x-35b_m4.7_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Krijuar 22-07-2006
Ndryshuar 12-09-2012
Downloads: 7 220
Size: 14.8 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Fighter dhe të trajnimit. Në dispozicion në 3 repaints cilit "NASA" .Sounds korrigjuar nga unë. Dëgjoni fuqinë e motorit! Very nice për të fluturuar, por relativisht i ngadaltë. Lockheed T-33 T-Bird është një jet. Ajo është prodhuar nga Lockheed dhe e bëri fluturimin e saj të parë në 1948, pilotuar nga Tony Levier. Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Piglet Conrad
Emri i dokumentit lockheed_martin_t-33_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Krijuar 26-10-2005
Ndryshuar 08-10-2012
Downloads: 25 132
Size: 17 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Një avion befasues luftëtar! Me flakë gjatë djegies, kjo është një çudi. Urime për Kirk Olsson! Përfshin kabinë virtuale (VC), një panel 2D dhe me porosi sounds.The General Dynamics F-16 Fighting Falcon është një luftëtar Multirole zhvilluar nga Shtetet e Bashkuara gjatë 1970s. Kontrolluar ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Kirk Olsson
Emri i dokumentit lockheed_martin_f-16_fighting_falcon_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit