Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 21-06-2009
Ndryshuar 14-09-2012
Downloads: 12 340
Size: 7.30 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për FSX version klikoni këtuBusiness dhe Turizmi jet i 6 në 8 vende nga familja e famshme e Cessna. Me panel, VC dhe tingujt. Një shtesë e madhe që përfshin një manual, dokumentacion dhe listë të plotë. Përfshin dy repaints. Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
Emri i dokumentit cessena_414a_chancellor_for_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Krijuar 13-09-2006
Ndryshuar 14-09-2012
Downloads: 11 035
Size: 21.01 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Kjo është Cessna 206 H1. E bukur për të fluturuar. Tingujt e modifikuara dhe efektet shumë të bukur të shpejtësisë së erës dhe rrota. Përfshirë dy repaints dhe një bosh të gatshëm të jetë painted.The Cessna 206, i cili bëri fluturimin e saj të parë në 1965, është pasardhës i drejtpërdrejtë i 205 Cessna cila ishte shtuar një e më të fuqishme ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Bonne Roger, GuideE Francois Denis, NEHR Gerd R
Emri i dokumentit cessna_206h1_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit
Krijuar 25-08-2006
Ndryshuar 14-09-2012
Downloads: 8 024
Size: 11 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Po ajo ekziston në virtuale! Cessna version "sport" ideal për Aerobatics, unazore, qirinj, etj .. Me aktivizimin tymin përmes "i" kyç në tastierë, ajo do të të japë skenë një kontakt të realizmit, veçanërisht nëse ajo është parë nga kulla e kontrollit. Tingujt janë ndryshuar nga ne. Megjithatë, ne ha ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Andrew Baxley, Keenan Payne dhe Johnny Horiel
Emri i dokumentit cessna_172_sport_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit