Gjuhë

Aircraft
Files: 214
AIRCRAFT.png
Helikopter
Files: 28
HELICOPTERS.png
Peisazhe
Files: 10
SCENERIES.png
NDRYSHME
Files: 7
VARIOUS.png

Ky patch korrigjon disa gjëra, të tilla si degradimi jo të plotë të autogen, ose të rrëzimit kompjuterin kur ndryshimet sistematike e stinëve, përmes marrjes së patentave të pasakta. Më shumë probleme të tjera grafika dhe gameplay janë ripunuar për fluturimin më të madhe kënaqësi. Lexo më shumë

Lista e përputhshmërisë:
  • Simulator Microsoft i Fluturimit 2004

Autori:
  • microsoft
  • Vleresim
    (24 vota)
  • Masat 26.7 MB
  • Shkarkime 58 322
  • krijuar 08-10-2004
  • ndryshuar 08-10-2004
  • Shkarko