Gjuhë
Krijuar 20-05-2006
Ndryshuar 11-10-2012
Downloads: 14 415
Size: 7.4 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Aerospace Blue Thunder helikopter. Model nga seri televizive dhe filmi "Tonerre e zjarrit." Shumë të këndshme për të fly.Blue Thunder (Blue Thunder) është një seri televizive amerikane në njëmbëdhjetë episode të 45 minuta, të krijuara pas filmit eponymous dhe të transmetuara në mes të janarit dhe 6 prill 16, 1984 në ABC .... Lexo më shumë
i pajtueshëm FS2004
autor Alan Devins
Emri i dokumentit bluethunder_fs2004.zip
3D Virtual Cockpit