Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 17-04-2017
Ndryshuar 18-04-2017
Downloads: 55 431
Size: 20.4 MB
Liçensë freeware i
I ri ! HDE v2.1 (mjedisi definicion të lartë) foto-realiste paketë cilësi HD që do të përmirësojë pamjen e re tuaj (pirg, Stratus, Cirrus), ngjyra qielli dhe toka instalimit details.Automatic / uninstall me backup dhe rivendosjen e textures tuaja origjinale. Compatible me të gjitha fluturim ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Autori origjinal Pablo Diaz, FSX azhurnimi nga Danny Glover dhe Erik BENDER (Rikoooo)
Emri i dokumentit high_definition_environment_v2_1.zip
Versioni i instaluesit 10
Krijuar 29-11-2012
Ndryshuar 14-08-2013
Downloads: 17 729
Size: 1.12 MB
Liçensë freeware i
Nëse ju keni FSX SP2 ose Përshpejtimi i instaluar, mund të keni dritare të ngurta kur në kabinën virtuale kur është duke rënë shi me shumë avionë shtesë. Ky aktualizim riparon FSX në mënyrë që të mund të keni përsëri dritare transparente.Ekspert: Zgjidhja është të shkarkoni këtë mjet të vogël falas VC RAIN FIX nga Flight1 Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX-AccFSX-SP2
autor Flight1 i
Emri i dokumentit fsx_vc_rain-fix.zip
Krijuar 28-01-2011
Ndryshuar 29-08-2017
Downloads: 25 713
Size: 40.8 MB
Liçensë freeware i
Zëvendëson textures 15 e hënës nëpërmjet textures definicion të lartë që e bëjnë një përmirësim të vërtetë në drejtim të realism.Additionally është e mundur që të përdorin 2048x2048 vend të 1024x1024 ose 512x512 zgjidhet textures. Kjo do të thotë një plus prej 3200% në drejtim të zgjidhjes së krahasuar me parazgjedhur 64x64 ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Marco Fischbach
Emri i dokumentit hd_moon_texture_replacement_v3_0.zip
Versioni i instaluesit 10
Versioni 3.0
Krijuar 26-12-2010
Ndryshuar 17-04-2017
Downloads: 46 825
Size: 6.92 MB
Liçensë freeware i
Kjo është një modifikim i rrugëve dhe autostradave të Flight Simulator X ose Prepar3D, kjo shtesë do të zëvendësojë textures tuaj nga textures të reja të zgjeruara definicion të lartë (7 cm ose 15 cm zgjidhjen e zgjedhjes suaj) dhe rrugët tuaja do të jetë më realist.During uninstallation, installer do të rivendosë tuaj ose ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit rex_road_highway_textures.zip
Versioni i instaluesit 10
Krijuar 17-12-2010
Ndryshuar 22-01-2017
Downloads: 57 575
Size: 14.6 MB
Liçensë freeware i
Këtu është një modifikim i textures të parkimit në definicion të lartë, ajo shton njolla e naftës dhe benzinës në dysheme dhe në përgjithësi e bën aeroportet terren shumë textures realistic.HD zëvendësojë cilësi të origjinale gjatë instalimit. Gjatë çinstalimit installer do të rivendosur tuaj fotografi origjinale, ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit hd_jetway_and_airport_parking.zip