Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 21-01-2015
Ndryshuar 30-05-2015
Downloads: 8 779
Size: 11.6 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Microleve ML-400 kompatibil FS2004 dhe FSX / P3Dv1 është një avion ultra i lehtë i prodhuar në Meksikë nga Microleve në Rio de Janeiro. Ky avion zakonisht blihet si një çantë për rreth $ 12,275 (1998). Shpejtësia e lundrimit 90 km / h, shpejtësia maksimale 140 km / h shpejtësia e stallës 60 km / h. Kompania u falimentua dhe ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv1FSX-sëFSXFS2004
autor Zhvillimi OIMD
Emri i dokumentit microleve_ml-400_fsx_p3d_fs9.zip
3D Virtual Cockpit
Nuk është testuar nëse është amtare FSX
Versioni i instaluesit 2
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 4 079
Size: 3.94 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 pajtueshme klikoni hereA dy avion pa motor sigurimit për trajnim dhe të performancës. Midis 1952 dhe 1960. Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit szd_bocian_glider_v6_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 5 201
Size: 3.04 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 pajtueshme klikoni hereA dy avion pa motor e sigurimit për punën Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit schleicher_ash_25_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 4 847
Size: 6.79 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 compatible klikoni këtu. Një avion pa motor një vend për punën që nga 1977, përfshirë tre modele Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit Glaser-dirks_dg-202_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 2 929
Size: 2.66 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 pajtueshme klikoni hereA Standard Klasa avion pa motor, fluturoi për herë të parë në 1973 Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit schleicher_asw_15_b_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 3 554
Size: 2.81 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 compatible klikoni këtu. Një avion pa motor një vend për performancë të lartë. Fluturimi i parë ishte në 1974. Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit Glaser-dirks_dg-101_g_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 10-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 3 788
Size: 2.09 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për versionin e pajtueshëm FS2004 klikoni këtu. Doppelraab Glider për të FSX. Një avion i dy vendesh për trajnimin fillestar. Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit doppelraab_iv_v4d_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 09-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 6 437
Size: 5.54 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për versionin e pajtueshëm FS2004 klikoni këtuASK21 Version Glider 7b for FSX, Versioni Front & Rear. Një avion i dy vendesh për trajnim Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit schleicher_ask21_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 09-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 9 299
Size: 19.01 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin e përputhshëm të FS2004 klikoni këtuSportet e një kabinete virtuale plotësisht të funksionueshme, ndoshta simulimi i parë i ngacmimit në FS si dhe disa instrumente në dukje të njohur me mënyra mjaft të pazakonta të funksionimit, plus çelsat e dëgjueshëm, butonat - dhe dritaret anësore. Kontrolli i plotë ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit scheibe_sf_25_c_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4
Krijuar 09-09-2010
Ndryshuar 12-07-2012
Downloads: 2 729
Size: 2.26 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për variantin FS2004 pajtueshme klikoni hereA dy avion pa motor sigurimit për trajnim dhe performancën në 60-së. Fluturimi i parë ishte në 1955. Ndërtuar: 75 njësi nga Schleicher Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
Emri i dokumentit schleicher_k_2b_rhon-schwalbe_fsx.zip
3D Virtual Cockpit
Port-Mbi nuk është i pajtueshëm P3Dv4