Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 16-04-2019
Ndryshuar 16-04-2019
Downloads: 11 451
Size: 62.2 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Seria ATR 42 - Paketa e plotë që përfshin modele me kabina virtuale, tingujt unike të turbopropit, matësit funksionalë, manualin e përdorimit, modelet 4 -320 -320F (ngarkesave) -500 -600 dhe riparime 37. Ky ish Payware është zhvilluar dhe është dhuruar si Freeware nga VIRTUALCOL FS SOFTWARE, në sajë të tyre f ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit virtualcol_atr_42_series.zip
3D Virtual Cockpit
Autokton FSX dhe / ose P3D
Versioni i instaluesit 10.5
Krijuar 16-04-2019
Ndryshuar 16-04-2019
Downloads: 16 623
Size: 70.2 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Kemi kënaqësinë t'ju prezantojmë këtë paketë të re të plotë të serive ATR 72, kjo shtesë është një Payware e mëparshme e cila është zhvilluar dhe dhuruar si Freeware nga VIRTUALCOL FS SOFTWARE, një falënderim i madh për këtë kompani për të na dhënë leje për ta ngarkuar këtë ATR 72 në Rikoooo, ne ju ftojmë të shihni th ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit virtualcol_atr_72_series.zip
3D Virtual Cockpit
Autokton FSX dhe / ose P3D
Versioni i instaluesit 10.5
Krijuar 03-04-2015
Ndryshuar 30-01-2020
Downloads: 96 452
Size: 41.8 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Këtu është ndoshta paketë më të plotë në freeware për ATR 42-500 dhe 72-500 dispozicion sot. ATR do të thotë "të Transportit Rajonal Aircraft" Franco-italiane kompaninë selia e të cilit është e vendosur në Tuluzë (i cili është edhe selia e Rikoooo.com). avion ATR janë të dukshme në të gjithë wor ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Francisco Sánchez-Castañer, amtare FSX/P3D përditësoni dhe ripaketoni nga Rikoooo
Emri i dokumentit atr_42-500_72-500_pack.zip
3D Virtual Cockpit
Autokton FSX dhe / ose P3D
Versioni i instaluesit 10.5
Krijuar 12-04-2009
Ndryshuar 06-05-2019
Downloads: 70 588
Size: 32.9 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për versionin kompatibil të FS2004 klikoni këtuNjë paketë e plotë e ATR 72-200 / 500 orientuar nga Danimarka me strukturat 4: Ekipi Lufthansa, Skandinavian Airlines, SAS, Air Transport Danez. Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Francisco Sánchez-Castañer, Claus Vendelboe Holmberg, amtare FSX/P3D përditësuar nga Rikoooo
Emri i dokumentit atr_72-200_500_denmark_package.zip
3D Virtual Cockpit
Autokton FSX dhe / ose P3D
Versioni i instaluesit 10.5