Gjuhë
Rendit Files nga:
Default | emër | autor | data | Hits
Krijuar 18-12-2019
Ndryshuar 18-12-2019
Downloads: 8 497
Size: 205 MB
Liçensë freeware i jashtëm
EXKLUSIVE Rikoooo: Peizazhi 'payware' i ofruar falas si pjesë e partneritetit midis Rikoooo dhe OFX / Flight Studios.Calvi Aeroporti Ndërkombëtar është një platformë kryesore për sistemin e aeroportit Korsikë. Veçanërisht i njohur për ekuipazhet për qasjen e tij spektakolare dhe të rrezikshme në pistën 36, ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit calvi_st-catherine_airport_lfkc.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 3.0
Krijuar 19-03-2019
Ndryshuar 19-03-2019
Downloads: 6 748
Size: 377 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Mesazh nga OFX: Si pjesë e partneritetit tonë Rikoooo-OFX Interactive Simulations, ne lirisht ofrojmë peizazhin e aeroportit Bourges [LFLD / BOU] që ndodhet në departamentin e Cher (Francë). Aeroporti është i njohur për mbajtjen e uzinës së prodhimit të raketave të kompanisë MBDA (misioni më i madh i 2nd në botë ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit ofx_bourges_lfld.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 25-11-2017
Ndryshuar 25-11-2017
Downloads: 6 412
Size: 24.6 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Ky peizazh më realist nga niveli i tij i jashtëzakonshëm i detajeve është edicioni i tretë i versionit Jean Lesage të Aeroportit Ndërkombëtar të Quebec (CYQB) FSX (gjithashtu punon me P3D). Pikëpamja e sotme përfshin më shumë se pesëdhjetë ndërtesa dhe objekte, duke përfshirë terminalin dhe aneksin e ri të inauguruar. T ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Gilles Boily
Emri i dokumentit quebec_intl_airport_jean_lesage_v3_0.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 3.0
Krijuar 29-06-2017
Ndryshuar 25-04-2019
Downloads: 4 067
Size: 206 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për Prepar3D Versioni i përputhshëm kliko këtuKy është një interpretim i detajuar i Aeroportit Ndërkombëtar të Fort Wayne, Indiana, SHBA. Aeroporti është një aeroport rajonal që shërben Northeast Indiana dhe është gjithashtu shtëpia e SHBAF 122nd luftëtar Wing Indiana ANG.The aeroport u emërua fillimisht "Baer Field" si një ... Lexo më shumë
i pajtueshëm FSX-sëFSX
autor Shehryar 'Shez' Ansari
Emri i dokumentit fort_wayne_intl_airport_fsx.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 1.0
Krijuar 29-06-2017
Ndryshuar 25-04-2019
Downloads: 1 917
Size: 206 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Për FSX/ Versioni i avullit i përputhshëm kliko këtuKy është një interpretim i detajuar i Fort Wayne International Airport, Indiana, SHBA. Aeroporti është një aeroport rajonal që shërben Northeast Indiana dhe është gjithashtu shtëpia e SHBAF 122nd luftëtar Wing Indiana ANG.The aeroport u emërua fillimisht "Baer Field" si një ... Lexo më shumë
i pajtueshëm Prepar3D v4Prepar3D v3P3Dv2
autor Shehryar 'Shez' Ansari
Emri i dokumentit fort_wayne_intl_airport_p3d.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 1.1
Krijuar 01-02-2017
Ndryshuar 07-11-2017
Downloads: 5 774
Size: 440 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Peizazh Photoreal të qytetit të Davao dhe Francisco Bangoy aeroportin e saj ndërkombëtar (RPMD) në Filipineve. Filipinet është një vend i Azisë Juglindore përbëhet nga një arkipelag i ishujve 7,107, nga të cilat llogaria 11 për më shumë se 90% të tokës dhe vetëm mbi 2,000 janë të banuara, duke s ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Emilio Comiling Jr
Emri i dokumentit davao_international_airport.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 1
Krijuar 16-01-2017
Ndryshuar 15-04-2019
Downloads: 5 829
Size: 988 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Këtu është Hillsboro Airport (KHIO) Oregon USA, kjo pamje është botuar në bashkëpunim me 2014 Oregon International Air Show. Peizazh përmban një shumëllojshmëri të madhe të modeleve të bëra nga autori dhe artistë të tjerë për këtë event.Among të objekteve shumë të vendosura në pamje, MiG-21 i përkasin ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Rick Keller
Emri i dokumentit hillsboro_airport_khio.zip
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 15-01-2017
Ndryshuar 15-11-2017
Downloads: 4 283
Size: 147 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Ky është një interpretim i detajuar i Aeroportit Ndërkombëtar të Richmond (KRIC), SHBA. Aeroporti ka qenë një portë e rëndësishme për zonën e kryeqytetit Virginia viti 1927. Aeroporti merret rreth 105,000 landings / marrë të humbura në vit. Të gjitha të madhe amerikane airlinesserve aeroportin dhe më të janë të ushqyer shpërndarës tyre ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Shehryar Ansari + autorë të shumta
Emri i dokumentit richmond_intl_airport_v1_0.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 09-08-2016
Ndryshuar 15-11-2017
Downloads: 9 630
Size: 110 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Këtu është një pamje të bukur dhe të plotë të aeroportit Klagenfurt në Austri nga Manfred Marbler, pamje v5 përfshijnë foto-real textures, textures natë, textures sezonale, ndërtesa të shumta 3D, pistë shumë të detajuar dhe aeroportit. Të dhëna të kualitetit të lartë për një Freeware.Klagenfurt Aeroportit (ICAO: të ulët ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Manfred Marbler
Emri i dokumentit klagenfurt_airport_lowk_austria.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 5
Krijuar 08-08-2016
Ndryshuar 21-10-2017
Downloads: 18 564
Size: 43.5 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Këtu është një paketë që përfshin dy sceneries, Bangkok Suvarnabhumi International Airport (VTBS) versionin 1.5 dhe Don Muang Aeroporti legjendar Ndërkombëtar (VTBD). Të dy aeroportet janë të përfshira me textures foto-real, ndërtesa 3D, etj Vini re se pamje e aeroportit Don Muang ka më të mirë grafik ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit bangkok_vtbd_vtbs_airports.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 24-07-2015
Ndryshuar 03-06-2018
Downloads: 8 558
Size: 216 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Pamje foto-reale e aeroportit ndërkombëtar të Ushuaia në Argjentinë, përfshirë ndërtesat 3D. zona foto-reale shtrihet deri në malet përreth. Asgjë nuk është më e mirë se një video e bërë nga botuesi argjentinas për të kuptuar më mirë cilësinë e këtij peizazh, të pajtueshëm FSX dhe P ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit ushuaia_malvinas_argentinas_intl_airport.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 23-07-2015
Ndryshuar 20-10-2017
Downloads: 5 935
Size: 59.7 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Scenery nga aeroporti ndërkombëtar vendosur në El Calafate në Argjentinë, ka dy sezone, verë apo dimër (me borë) se ajo do të jetë e mundur për të zgjedhur gjatë instalimit automatik. Peizazh përfshijnë të gjitha ndërtesat kryesore dhe foto-real textures.Comandante Armando Tola International AIRP ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
Emri i dokumentit el_calafate_simarg.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 24-01-2015
Ndryshuar 15-11-2017
Downloads: 15 107
Size: 48.1 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Pamje e bukur (v5) e Aeroportit Long Beach (KLGB), është aeroporti që shërben qytetin e Long Beach, Kalifornia (SHBA). Përfshin ndërtesat 3D, imazhin foto-real të tokës, dhe shumë gjëra të tjera, me cilësi amtare FSX scenery.The instalimi është 100% automatizuar nga Rikoooo, konfigurator wi ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Shehryar 'Shez' Ansari
Emri i dokumentit long_beach_airport_v5_0.exe
Skenari i instaluesit v11
Versioni 5.0
Krijuar 13-12-2014
Ndryshuar 08-11-2017
Downloads: 53 492
Size: 142 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Aeroporti Ndërkombëtar i Gran Canaria - GCLP (i njohur lokalisht si "Gando") është vendosur në mes të bregut lindor të Gran Canaria, rreth 20 minuta deri në autostradë në qytetin e Las Palmas dhe 40 minuta poshtë autostradës në Porto Riko. Gran Canaria (i quajtur fillimisht Tamarán) është pjesë e Ca ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv4P3Dv3P3Dv2P3Dv1FSX-sëFSX
autor Sim Giants
Emri i dokumentit gran_canaria_intl_sim-giants.exe
Skenari i instaluesit v11
Krijuar 12-02-2014
Ndryshuar 07-11-2017
Downloads: 27 840
Size: 212 MB
Liçensë freeware i jashtëm
Pamje foto-real për FSX dhe Prepar3D v1 dhe 2, duke përfshirë aeroportin ndërkombëtar Pinto Martins (SBFZ / FOR) me terminalin e saj dhe qytetin e Fortalezës në Brazil, duke përfshirë rrugën bregdetare, autogjen në qendër dhe rreth, rrugë trafiku, trafik ajror, ndërtesa 3D, pyje autogjene. Toka ... Lexo më shumë
i pajtueshëm P3Dv1FSX-sëFSX
autor guyfs9, Bruno Israel, Rui Mesquita
Emri i dokumentit fortaleza_city_airport_photoreal.exe
Skenari i instaluesit v11