Gjuhë

Lockheed L-188 Passenger & Cargo Electra FSX

INFORMACION

Lockheed L-188 Electra ishte avioni i parë turboprop i ndërtuar në Shtetet e Bashkuara. Fluturimi i saj i parë u zhvillua në 1957. Performanca e tij ishte vetëm pak më e ulët se ajo e një avioni, me kosto operative më të ulët. (Wikipedia burim)

Avionë të bukur, të modeluar bukur në Gmax për FSX me brendësi 3D, tinguj me porosi dhe shumë funksione reale, thjesht cilësi të lartë. Ju duhet ta provoni.

Legjenda L-188 Electra është e fluturuar në versionin e pasagjerëve dhe ngarkesave. Shumë textures janë në dispozicion

Mund të hasni disa probleme të ekranit me DirectX10 të aktivizuar në FSX

INFORMACION