Gjuhë

OFX Aeroporti Calvi St-Catherine LFKC FSX & P3D

INFORMACION

EKKLUZIVE Rikoooo: Peizazhi 'payware' ofrohet falas si pjesë e partneritetit midis Rikoooo dhe OFX / Studios Fluturimi.

Aeroporti Ndërkombëtar Calvi është një platformë kryesore për sistemin e aeroportit Korsikë. Veçanërisht i njohur për ekuipazhet për qasjen e tij spektakolare dhe të rrezikshme në pistën 36, aeroporti sheh kulmin e tij gjatë verës.

* Imazh foto-reale me ngjyrë të korrigjuar në definicion të lartë
* Renditja e detajuar e aeroportit
* Autogjen
* Aeroplanët statikë

Një fjalëkalim për të hyrë në seksionin "Dhuratat dhe Ofertat Speciale" të Studios Fluturimi ofrohet me këtë pamje. Pas instalimit të peizazhit, fjalëkalimi do të gjendet në dosjen tuaj 'Dokumente' -> 'Shtesa Rikoooo' -> 'Calvi St-Catherine Airport LFKC'

Mesazhi nga Studio e Fluturimit : "Së pari duhet të jesh anëtar i lirë Studios Fluturimi (regjistrim i shpejtë në tonë Faqja e internetit), atëherë mund të përdorni fjalëkalimin tuaj për faqen "Dhurata dhe Oferta Speciale" dhe / ose të regjistroheni në ofertën tonë të pajtimit vjetor (FS +).

Bëhuni anëtar i jetës në FS + për pagesa prej 15.00 €; -50% në statusin e anëtarit të FS +; merrni produkte ekskluzive të simulimit: "

Studiot e promovimit të fluturimit

lfkc 1lfkc 2lfkc 3lfkc 5

INFORMACION