Gjuhë

Bombardier CL-415 Kanadë - Super Scooper FSX & P3D

INFORMACION

Superb Bombardier (CANADAIR) CL 415 Modeli "Super scooper" Versioni 3.0 për FSX dhe Prepar3D v1-4

Ky është një model krejtësisht i ri, me një panel të ri 2d, matësa të rinj dhe një kabinën virtuale 3d. Ekzistojnë dy versione me radome radare me dhe pa hundë.

Modeli Visual, paneli dhe tekstet nga Massimo Taccoli. Konvertuar në FSX format amë nga Bluebear me leje të mirë nga Massimo Tacolli. Dinamika e Fluturimit Nga DGSeeley.

Për të liruar, hapni kapakun dhe lëshoni ujin duke përdorur panelin mbi radion.

bombardues kl 415 canadair super scooper 1bombardues kl 415 canadair super scooper 2bombardues kl 415 canadair super scooper 3bombardues kl 415 canadair super scooper 4bombardues kl 415 canadair super scooper 5bombardues kl 415 canadair super scooper 6bombardues kl 415 canadair super scooper 7bombardues kl 415 canadair super scooper 8bombardues kl 415 canadair super scooper 9

INFORMACION