Gjuhë

Lockheed Martin C-130J-30 për të FSX

INFORMACION

Për FS2004 version të pajtueshëm Kliko këtu

C-130J është versioni më i ri i Herkulit dhe i vetmi modeli ende në prodhim. Së jashtmi ngjashme me Hercules klasik në pamjen e përgjithshme, modeli J është një avion shumë të ndryshme. Këto ndryshime përfshijnë Rolls-Royce reja turboprops AE 2100 D3 me Dowty R391 propellers kordhë përbërë, avionics digjitale (përfshirë Displays Head-Up (HUDs) për çdo piloti) dhe kërkesave të reduktuar të ekuipazhit, dy pilotë, një mjeshtër të ngarkesës, dhe një shefi të ekuipazhit. C-130J fluturon shpejt, më e lartë dhe më tej se të gjitha modelet e mëparshme C-130.

Paketa e plotë për FSX/ SP2 (grafika DX9), panele 2D dhe VC me porosi me avionikë HUD, dhe Garmin. Tinguj me porosi, pjesë plotësisht të animuar, model realist i fluturimit. Katër jetëra të përfshira - USAF, USCG, RAF dhe Marinsat Blue Angels të aeroplanëve mbështesin. Nga Jean-Pierre Brisard dhe Bob May - Premier Aircraft Design.

INFORMACION