Gjuhë

Projekti Real Aleppo Airport FS2004

INFORMACION

Aeroporti Ndërkombëtar i Aleppo është një aeroport të vendosura në Aleppo, Siri. Ajo ka një kapacitet prej 1.5 milionë pasagjerë në vit. Kjo është platforma e dytë përputhen Syrian Arab Airlines pas kësaj nga Aeroporti Ndërkombëtar i Damaskut.

Aleppo ka një aeroport për gjysmën e parë të shekullit XX i cili shërbeu, ndër të tjera, si bazë ajrore për ushtrinë ajrore franceze. (Wikipedia)

Photo-reale pamje nga Aleppo Aeroportit dhe rrethinat e saj për FS2004, përfshirë me pemë, ndërtesa e aeroportit dhe monumenteve në qytet dhe autogen.

ra4

INFORMACION