Gjuhë

Shorts SD3-30 FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i pajtueshëm Kliko këtu. Shorts SD3-30, 30 turbohelikë pasagjerëve STOL transporti. Air Scotland (Skoci). Pasagjerëve dhe ngarkesave versionet në të njëjtën pako. paketë të plotë për FS2004 me panel me porosi, QV, modelimit të plotë kabinës, tingujve, listat dhe ref.

INFORMACION