Gjuhë

Fouga Magister CM170 v1.1 FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Fouga Magister CM170 është e paraqitur në versionet 3:
- E "serials ulëta numrat" version (CFN ° 62)
- E "Numrat më të larta serial" version (CFN ° 412), me "mustaqe" të shquar (antenave VOR). Ky variant të përfshijë një "kontroll të dyfishtë" modelin (DC) e cila mund të provohet nga ndenjësen e pasme.
- E "Patrouille de France" (PAF) version, në skemën e tij 1966 bojë.

Si një thjeshtësim, të gjitha modelet përdorin motorët MarboreVI, kështu që ata kanë të njëjtat shfaqje. Në fakt, më të ulët aeroplanët numri serial janë të pajisura me motorë më pak të fuqishme (MarboreII). Përveç kësaj, disa dallime në mes avionit e vërtetë dhe modele janë intoduced për të bërë përdorimin e saj më të lehtë për pilot virtuale:

- E gearwheel hunda është steerable ndërsa reale Fouga u shtyrë në terren whith këpucë me majë frenat
- Një GPS, një DME dhe një pilot automatike janë futur në modelin
- Disa dritat shtesë janë vendosur në panel për të lehtësuar virtual fluturues (flaps, pajisje uljeje,
airbrakes)

Përfshin dokumentacionin e plotë në anglisht!

Historia:

Fouga Magister CM170 është një dy-vend, me dy motorë jet ushtarake avion trajner. Ajo u zhvilluar nga një bashkëpunim midis znj Robert Castello dhe Pierre Mauboussin, ingeniors frengjisht e kompanisë Fouga, për kuadrin ajror, dhe Z. Joseph Szydlowski, themeluesit të kompanisë Turbomeca-së, për motorët reaktivë.

Fluturimi i parë ka ndodhur në 1952 korrik 23 me Léon Bourrieau si pilot test. Ajo u zgjodh në mesin e 24 aicrafts të tjera të paraqitura në grupin Otan konsultativ për trajnimin e fluturimit. Prodhimi filloi në 1956 në Francë (rradhazi nga kompania Fouga, atëherë Air Fouga, dhe me Potez, i cili më në fund u bë një pjesë e ofAerospatiale) dhe gjithashtu nga disa vende (Gjermani, Finlandë, Izrael....). Në fund të viteve gjashtëdhjetë, rreth një mijë aeroplanë janë prodhuar.

Airforce french ishte përdoruesi kryesor i Magjistër Fouga mes 1956 dhe 1996 me rreth 400 avionë dhe dy milionë orë fhight. Tridhjetë avionë e një version detare, i quajtur Fouga Zephyr CM175, janë ndërtuar për frengjisht marinës. Deri në PILOTES 12000 u trajnuan me Magister Fouga rreth botës. Disa ekipe aerobatic kanë përdorur Fouga Magister, sidomos frengjisht patrullë "Patrouille de France" (PAF) mes 1964 dhe 1980.

Karakteristikat e përgjithshme:

karakteristikë e veçantë e skeletit ajror përfshijnë një 110 ° bisht kënd flutur
Hapje e krahëve: 12,15 m
Lenth: 10,06 m
Gjatesia: 2,80 m

Marbore VI engines version (aeroplanë parë kishte motorët Marbore II me shfaqje më të ulët):

Merrni off masë maksimale: 2900 kg
rras maksimal (niveli i detit): 480daN (x2)
RPM maksimale: 21500 rpm
Shpejtësia maksimale: 400 KTS
Mach maksimale: 0.82

(5ource: dokumentacioni English përfshira në shkarkim)

Modele: André altar
Kolegjet 2D dhe vlerëson: Jean-Pierre Langer
dinamika e fluturimit: Jean-Pierre Bourgeois
settings Ground: Benoit Dube
Textures: Marc Njohës
Fouga Bleona në ishullin Corse (FranceVFR sceney)
http://restauravia.com/
Këshilltari Teknik: Henri Guyot (piloti instruktor një ish Fouga Magister-së)

INFORMACION