Gjuhë

Dornier Do328 Turbo për FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu
Do328 themelore parë fluturoi në 6 dhjetor 1991, dhe hyri në shërbim komercial në tetor 1993. trup i avionit i ri i 328, i dha mundësinë për të rehatshme shtrojë 3-krah për krah, me potencial për një konfiguracion 4-krah për krah. Kombinuar me krahun supercritical zhvilluar nga Dornier së Do 228, kjo i dha 328 lundrimit shkëlqyer dhe ngjiten aftësive.

Në 2005, Autoriteti i Australian Sigurisë Detare (AMSA) dhënë një kontratë AeroRescue për rreze të gjatë kërkim-shpëtimit (SAR) aftësinë rreth Australisë. Pesë 328-100s ishin porositur në mënyrë progresive nga prill 2006 të shkurt 2007 dhe të stacionuara rreth bregdetit australian për të siguruar një orë 24, 30 aftësi reagimi minuta.

Në janar 2008 një total prej avionëve 80 Dornier 328-100 mbetur në shërbim ajrore. Përfshijnë repaints 3, paketë të plotë me cilësi të mirë

INFORMACION