Gjuhë

PWDT Let L-410 Turbolet FS2004

INFORMACION

add-on Very nice e Lë L-410 Turbolet për FS2004 me kabinë virtual dhe porosi tingujt, përfshirë katër versione të ndryshme me mat me porosi.


Let L-410 Turbolet është një avion me dy motor të transportit me rreze të shkurtër, të prodhuara nga prodhuesit çek LET avionëve, që përdoret kryesisht për transportin e pasagjerëve. Që 1969, më shumë se airframes 1,100 janë prodhuar. (Wikipedia)

sHA-LAB 2HA-LAB 3HA-LAC 2HA-LAC 3HA-LAO 1HA-LAO 3HA-YFC 1HA-YFC 2

INFORMACION